PERVERZNEŽ

Irena po božičnih nakupih doživela šok: Sedel je v avtu, jo gledal in si ga ...

Neverjetno, kaj je na predbožično popoldne doživela naša bralka.
Fotografija: Zgodilo se je pred Sparom na Vrhniki. FOTO: Google maps
Odpri galerijo
Zgodilo se je pred Sparom na Vrhniki. FOTO: Google maps

Na nas se je obrnila bralka Irena z Vrhnike, ki se je na predbožično popoldne odpravila še po zadnjih prazničnih nakupih. Ko se je iz trgovine vračala do avtomobila, je na parkirišču poleg svojega jeklenega konjička zagledala okoli 30-letnega moškega, ki se je na voznikovem sedežu sosednjega avtomobila samozadovoljeval. V trenutku, ko ga je pogledala, ji je še z drugo roko nakazal, kaj počne. »Imel je belega golfa in registrske tablice BiH.«

Pretresena bralka, ki česa takšnega ni nikdar doživela (in si, kot pravi, tudi ni nikdar mislila, da bo), se je usedla v avto in odpeljala.

Na policiji preverjamo, ali so morda prejeli kakšno prijavo glede omenjenega perverznega početja. Odgovor bomo objavili, ko ga prejmemo.

Ekshibicionizem

Moški, ki je nadlegoval bralko, je po vseh omenjenih znakih očitno motena oseba. Ekshibicionizem je izključno moška spolna motnja, tako navaja strokovna literatura, pri kateri moški razkazujejo svoj, običajno nabrekli spolni ud na javnem mestu. Za svoje žrtve največkrat izbirajo mimoidoče mlajše ženske, s katerimi si sicer ne želijo priti v stik, ampak je sredstvo njihove zadovoljitve njihov čustveni odziv – zgražanje. Pri tem se običajno tudi samozadovoljujejo.


 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije