ŠOK

Grozljivka v Trbovljah: psu je prerezal vrat, šlo naj bi za tujca (FOTO)

Psička je imela težave s kožo.
Fotografija: FOTO: Pixbay
Odpri galerijo
FOTO: Pixbay

Trboveljčane in celotno Slovenijo je v soboto zvečer pretresla objava občanke, ki je na svojem facebook profilu objavila fotografijo trupla psičke, ki ji je, vsaj tako je videti, nekdo prerezal vrat. 



»Evo do zdle smo bili na telefonih in raziskoval zadevo sm ter tja!!!!! In ja v roku pou ure po objavi da iscemo lastnila zverinsko zaklane kuzike Pine se nam je jevila oseba, ki je potrdila da jo je brutalno umoril lastnik sam in v torek se je njegova punca hvalila v Zagorju v lokalu sosolkam kako jo je zaklal in odvrgel…. Seveda ni pricakovala da se bo kuzika danes nasla!!!! In danes ko sta videla objavo sta zacela z igro kako jima je v torek usla in kako sta jo iskala, kar pa je velika laz ne na njegovem ne na njenem profilu ni bilo objave da jima je usla od torka do danes… Cudno ane….in danes po objavi ko jima je rit stisnilo sta sla na policijo povedat da je zginla njuna psicka in da je mogoce to ona… Hm mogoce!!!!??? Mi smo stopili takoj se predno je odsel na policijo z njim v kontakt in seveda jokanje lazno in prisega na otroke da ji on ni nic naredu kar sm ga takoj postavu pred dejstvo da vem da je to naredu sam, je zavladala panika in se vecji igralski jok!!!!! In js smu razlozu da mu bomo dokazali to brezcutno zverinsko dejanje in zaklucu pogovor…. Seveda mi po tem ni odnehal pisati in mi pise oh in sploh ljubezenska pisma kako ni res bla bla tipicno za takega smrada saj se ze ceu lajf ukvarjam z takimi!!!!! Uglavnem psicka je imela demodex in vidno shirana ter bolha pri bolhi in ker je blo izmecku lazje storit to kar je storil kot pa zdravit je zal umrla na zverinski nacin!!!!,« je zaslediti (objavljamo izvirni zapis, op. p.) v facebook skupini Srce za Bulle.

Šokantni prizor. FOTO: Facebook
Šokantni prizor. FOTO: Facebook


Kot je razbrati, so še istega dne izsledili lastnika. Po navedbah, ki niso uradne, naj bi šlo za N. Š., tujca s prebivališčem v Trbovljah.

Pri PU Ljubljana pojasnjujejo, da zadevo preiskujejo trboveljski policisti, ki zbirajo informacije o najdenem truplu ter domnevnem storilcu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije