E-GLASOVNICA

Glasujte za slovenski avto leta

Bralci izbirate med 26 novimi modeli avtomobilov na slovenskem trgu.
Fotografija: FOTO: SAL.
Odpri galerijo
FOTO: SAL.

Tudi letos, že 27. zapored, bomo slovenski mediji izvedli tradicionalni izbor za slovenski avto leta.

Za svojega favorita lahko glasujete prek elektronske glasovnice, ki jo najdete nižje na tej strani.


Pravila ostajajo nespremenjena: za naslov se potegujejo vsi novi modeli avtomobilov, ki so letos prišli na trg in jih bo do 30. novembra registriranih vsaj 25. Najprej imate glavno besedo bralci, gledalci in poslušalci, saj boste s svojimi glasovi izbrali finaliste in jim zagotovili prve točke za končni izbor, v katerem bodo odločali avtomobilski novinarji. Glasujete lahko za avtomobile, ki so našteti v tabeli, skup­no jih je 26.

Po pravilih izbora se bo v finale uvrstilo pet modelov, ki bodo dobili največ podpore bralcev in poslušalcev. Tisti, ki bo zbral največ glasov, začne svojo pot v finalu s šestimi točkami, drugouvrščeni s štirimi, tretji s tremi in tako do petega mesta. Po enakem sistemu bomo pet finalistov januar­ja 2019 ocenili še novinarji in zmagovalec, ki bo osvojil največ točk, bo postal slovenski avto leta 2019. Ob končnem izboru bomo izžrebali tudi nagrajence med glasovalci.

Glasujete lahko na dva načina: v tiskani izdaji Novic vsak teden poiščite in izpolnite glasovnico, ki jo nato pošljete po pošti. Lahko pa ste tudi bolj moderni in glasujete elektronsko: e-glasovnico najdete nižje na tej strani. Upoštevali bomo vse glasove, ki jih bomo prejeli do vključno 18. decembra 2018.

Namig za pravilni odgovor na nagradno vprašanje: pozorno preberite prvi stavek tega članka!

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije