BRALKA POROČA

FOTO: Žica ni nedolžna! »​Sumimo 'gospo', s katero smo že večkrat imeli težave«

V Novih Jaršah so starši zaskrbljeni.
Fotografija: FOTO: bralka Sanja
Odpri galerijo
FOTO: bralka Sanja

NOVE JARŠE – Starši v Novih Jaršah opozarjajo na neljubi dogodek, saj so na več drevesih v parku v neposredni bližini otroškega igrišča opazili bodečo žico.

»Z eno izmed mamic sva jo zjutraj poskušali odstraniti, a nama ni uspelo. Na pomoč je priskočil gospod iz sosednjega bloka, ki je prinesel orodje. Sumimo 'gospo', s katero smo že večkrat imeli težave (mazanje dreves s smolo, da otroci ne bi plezali po njih, zlivanje vode z balkona na otroke, ki so s kredami risali na beton ...). Med odstranjevanjem bodeče žice je z balkona vpila, naj nehamo in da bo poklicala policijo. Policijo smo poklicali starši, ona pa se je z balkona umaknila,« nam je sporočila ogorčena bralka Sanja.  


 

Nevarnost za otroke

Policisti so medtem občanom menda povedali, da ni dokazov, da bi žico napeljala ravno ona in da ne morejo ukrepati. Vseeno pa bi radi opozorili na dogodek, saj bodeča žica ni nedolžna, na nekaterih drevesih je bila napeljana tako nizko, da bi se otroci lahko poškodovali že pri igri, ne da bi poskušali na drevo splezati. V dokaz so nam poslali slike ...



Je tudi vas kaj zmotilo? Obvestite nas.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije