STE SLIŠALI, KAKO SE JE KONČALO?

FOTO: Voznik na bencinski odtrgal cev in odpeljal

Pri Petrolu so za nas razkrili, kako se je zgodba končala in kako nevaren je bil dogodek.
Fotografija: Tako jo je odpeljala stranka. FOTO: bralec
Odpri galerijo
Tako jo je odpeljala stranka. FOTO: bralec

LJUBLJANA – Včasih nas kaj zmede in zato storimo nekaj, česar niti v najhujši nočni mori ne bi. Tako se je nedavno enemu vozniku (ali voznici) pripetilo, da je pozabil od avta »odklopiti« ročico, s katero je polnil plinski rezervoar. Ko je speljal, jo je odtrgal. Med vožnjo je visela iz avta, na poti po ljubljanski Tržaški cesti pa je to nekdo opazil in ga »škljocnil«.

Fotografija je hitro zakrožila po družabnih omrežjih, mi pa smo preverili, kaj se je zgodilo, predvsem pa, kako se je končalo.

Iz Petrola so danes za Slovenskenovice.si pojasnili: »Za navedeni dogodek, ki je nastal včeraj na BS Ljubljana Vič (III) Tržaška, je bil vnesen škodni primer. Stranka je točila plin na točilnem mestu 16, nato je po plačilu odšla v avto in speljala skupaj s cevjo.« A zgodba se tu ne konča. Voznik je cev, ki jo je odnesel s seboj, pripeljal nazaj. Pri Petrolu pravijo, da je potrebno le manjše popravilo.

Pri naftnem trgovcu zagotavljajo, da v tem primeru ni bil ogrožen nihče, saj je za varnost ustrezno poskrbljeno: »Na cevi se nahaja varnostna sklopka, ki takoj zapre cev na obeh straneh, s čimer prepreči uhajanje plina.«
 

​Imate zgodbo za nas? Pišite nam prek spodnjega obrazca.


Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije