GNILO IN PLESNIVO

FOTO: Tomaž razkril vso bedo kardiologije: Ležimo na gnilih posteljah

Objavljeno 29. julij 2019 10.15 | Posodobljeno 29. julij 2019 09.57 | Piše: P. K.

Najava vlade je razburila pacienta.

Razmere so ga ujezile, zato je vse skupaj objavil na spletu. FOTO: Facebook
Po spletu se je kot požar razširil zapis pacienta na kardiološkem oddelku UKC Ljubljana Tomaža. K objavi zapisa in fotografij ga je pripeljala napoved vlade, da se bodo lotili prenove državnega zbora. Opisal je katastrofalne razmere na oddelku, kjer so mu izvedli operacijo na srcu.

Zapis je nelektoriran:
 
»Vsak človek ima svojo mejo tolerance...no moja je danes prestopljena...par dni nazaj sem pri poročilih videl, da si bojo naši gospodje poslanci renovirali državni zbor, da jih pri igranju igric, spanju in gledanju porničev ne bojo bolele riti...med tem pa, mi, bolniki na kardiološkem oddelku UKC ljubljana po težkih operacijah na srcu, ležimo na gnilih 30+ let starih posteljah in pri kosilu dobivamo plesnive, ne samo gnile breskve...zdaj me pa zanima, dragi moji Slovenci, koliko časa še, bomo dovolili da se nas molze kot bankomate in tretira kot ovce.«

Zapis so uporabniki delili skoraj 6000-krat in tudi sami zapisali svoje izkušnje. Nekateri so zgroženi nad dogajanjem in fotografijami, drugi pa pravijo, da stanje ni tako grozno, kot ga opisuje Tomaž. 

Se je tudi vam zgodilo kaj nenavadnega ali ste opazili kaj zanimivega? Pošljite nam fotografijo ali video.

Deli s prijatelji