STANJE V SLOVENIJI

Oblile so jo solze! Ne boste verjeli, kaj je moški storil pri blagajni 

Objavljeno 14. junij 2018 09.15 | Posodobljeno 14. junij 2018 10.19 | Piše: N. K.
Medtem ko se politiki pogovarjajo o vseh mogočih koalicijah, slovenski upokojenci nimajo niti za hrano.
Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images/istockphoto
Monika je v mariborskem nakupovalnem središču naletela na ganljiv prizor. V tamkajšnji trgovini je osnovne življenjske potrebščine nakupoval tudi starejši par. Monika je bila s sinom tretja v vrsti pri blagajni, kjer sta starejša občana na tekoči trak ravno polagala izdelke. Nato pa je prišlo do nerodne situacije. Nesrečneža nista imela dovolj denarja, da bi plačala celoten nakup. »Verjetno nista dobro preračunala,« meni Monika in dodaja, da sta zato del nakupa – šlo naj bi za meso – vrnila.

»Počutila sta se grozno, bilo jima je nerodno,« je izredno neprijetno dogajanje opisala Monika. Nato pa je sledil šok. »Gospod v zeleni majici« je poleg svoje malice poravnal še račun za njune izdelke, ki sta jih hotela vrniti. Prodajalka je nato za gospo zavpila, da je račun za njuno meso poravnan, zato ga lahko pospravi v vrečko.

»Vsi pri blagajni smo postali solzni,« je priznala Monika in poudarila, da hvaležnega pogleda starejšega para ne bo nikdar pozabila. Celotno izkušnjo je opisala v objavi na facebooku. 

Deli s prijatelji