BRALCI POROČEVALCI

FOTO: Bralka po nesreči, v kateri je bil huje poškodovan otrok: Je bilo to vredno?

Policija poziva morebitne očividce ali tiste, ki bi imeli kakršne koli informacije o nesreči, da jim jih sporočijo.
Fotografija: Nesreča pri Mozirju. FOTO: Bralec poročevalec
Odpri galerijo
Nesreča pri Mozirju. FOTO: Bralec poročevalec

NAZARJE – Po nesreči, ki se je zgodila v soboto ob 17.35 na glavni cesti Letuš–Ljubno ob Savinji v Nazarjah, sta se nam oglasila dva bralca. Bralka je sporočila, da sta dva avtomobila tekmovala, nato se je eden od njiju zaletel v tretji avto, v katerem je bila družina. Po njenih besedah je bil na zadnjih sedežih tretjega avtomobila štiriletni otrok, ki je bil tako poškodovan, da so ga s helikopterjem odpeljali v bolnišnico v Ljubljano. »Zakaj je bilo to vredno? Zakaj se je zaradi nekaj konjev avtomobila več treba tako postavljati? Zakaj pri toliko denarja ne najamejo dirkališča v Avstriji ali na Hrvaškem?« je zapisala.

Nato se je oglasil še bralec in nam poslal fotografijo nesreče ter sporočil, da je dirkal tudi nekdo s črnim nissanom. Po njegovih besedah (pri tem je poudaril, da gre za govorice) je menda dirkal že prej ves teden po Mozirju in ogrožal ljudi.

Informacij o dirkanju policija nima

Pri PU Celje so nam potrdili, da je bil v nesreči res huje poškodovan otrok, ki so ga s helikopterjem odpeljali v UKC Ljubljana, predstavnica policije Milena Trbulin pa je zatrdila, da policija informacij o morebitnem dirkanju oziroma tekmovanju avtomobilov nima. Morebitne očividce nesreče ali tiste, ki bi imeli kakšne informacije, policija prosi, da jim jih sporočijo in tako pomagajo razjasniti, ali govorice držijo.

Zapeljal s cestišča in v dva avtomobila

Po informacijah policije se je nesreča zgodila, ker je 43-letnik izgubil nadzor nad vozilom, ko je vozil iz Nazarij proti Mozirju. Zapeljal je s ceste, nato pa ga je odbilo nazaj nanjo, da je bočno trčil v 40-letnika, ki je vozil pravilno, in še v 42-letno voznico, ki je pripeljala za 40-letnikom.

Povzročitelj nesreče in 42-letna voznica nista bila poškodovana. Huje je poškodovan otrok v vozilu 40-letnega voznika, zato so ga s helikopterjem odpeljali v Ljubljano.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije