BRALKA POROČEVALKA

Bralka Maida šokirana nad odzivom policije in Darsa

Mislila je, da bo ostala brez telefona.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Oste Bakal
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Oste Bakal

Na nas se je obrnila bralka Maida, ki je v ponedeljek tedna doživela nekaj, česar ni niti v sanjah pričakovala. »Ko sem peljala otroke v šolo, sem v jutranji naglici pozabila mobilni telefon na strehi svojega vozila. Med potjo na ljubljanski obvoznici sem v ogledalu opazila, da mi je nekaj odletelo s strehe. V trenutku sem se zavedala, da je to moj telefon in da je ravnokar 'odletel',« pripoveduje Maida. 

Jezna in obupana odšla na policijo

Zavedala se je, da bo telefon nemogoče najti, saj je odletel nekaj 10 metrov v zrak pri hitrosti 110 km/h. »V sebi sem čutila jezo in žalost. Iz obupa sem se obrnila na policijo in jim povedala o dogodku,« pravi Maida. Nato pa je sledilo nekaj neverjetnega. Policisti so po njenih besedah brez kakršnega koli pomisleka sedli v avto in odšli iskat telefon. Ker je bil ta še dosegljiv in je še zvonil, je obstajalo upanje, da ga bodo našli.

Policisti našli le ovitek

Maida je policiste ta čas neučakana čakala na policijski postaji. Ko so se vrnili, so seboj prinesli le telefonski ovitek, telefona pa niso našli. Bralka se je nato obrnila na Dars in z enim od zaposlenih takoj odšla na kraj, kjer je telefon zletel z vozila. »Nekaj časa sva ga iskala, zdelo se nama je, kot da iščeva iglo v senu, saj sva ga iskala na travnatem območju,« prizna Maida. Ko sta že skoraj obupala nad iskanjem, ga je zagledal in zavpil: »Našel sem ga!« Maida želi tudi javno še enkrat iz srca zahvaliti policistoma s PP Vič in delavcu Darsa za pomoč pri iskanju.

Imate tudi vi zgodbo za nas? Pošljite nam fotografije ali videoposnetke prek spodnjega obrazca.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije