Bralka Lilijana je bila priča katastrofi na avtocesti (FOTO)

Zgodilo se je po verižnem trčenju pri Celju.
Fotografija: Mati je z otrokom stopila na sredino ceste in opazovala dogajanje. Bralka pravi, da fotografija govori več kot tisoč besed in na kratko dodala: »Katastrofa.« FOTO: Lilijana, bralka poročevalka
Odpri galerijo
Mati je z otrokom stopila na sredino ceste in opazovala dogajanje. Bralka pravi, da fotografija govori več kot tisoč besed in na kratko dodala: »Katastrofa.« FOTO: Lilijana, bralka poročevalka

V ponedeljek ob 16.30 je na avtocesti pri Celju prišlo do verižnega trčenja, zaradi katerega je nastal zastoj. Čeprav pristojni ves čas opozarjajo, kako pomembno je odgovorno obnašanje, ko pride do nesreče, se zdi, da pri nekaterih to še vedno naleti na gluha ušesa.

Bralka Lilijana nam je poslala fotografijo prizora, ob katerem je zapisala: »Katastrofa.« Dodala je še, da se je takšno neodgovorno obnašanje udeležencev v prometu dogajalo v času, ko so mimo vozili gasilci, reševalno vozilo, policija in servisna vozila.  

PU Celje poroča, da je nesrečo povzročila 53-letna voznica osebnega vozila, ki hitrosti vožnje ni prilagodila razmeram na vozišču, kjer potekajo cestna dela in je na levem prometnem pasu trčila v stoječe vozilo 43-letne voznice. Po trčenju je vozilo povzročiteljice odbilo še na desni vozni pas, kjer je trčilo še v stoječe vozilo 44-letnega voznika. V trčenju se je 53-letna voznica lažje poškodovala. Lažje sta bila poškodovana tudi sopotnika v vozilu 44-letnega voznika, stara 73 in 79 let. 53-letni voznici so celjski policisti zaradi kršitve izdali plačilni nalog.


 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije