BRALCI POROČEVALCI

Bralec se čuti ogoljufanega: So to res limone? (FOTO)

Po obisku trgovine ga je na računu čakalo neprijetno presenečenje: cena mandarin se ne more kosati s ceno limon.
Fotografija: Cena mandarin se pač ne more kosati s ceno limon, a kupec limon sploh ni kupoval, le zaračunali so mu jih. FOTO: bralec sosed M.
Odpri galerijo
Cena mandarin se pač ne more kosati s ceno limon, a kupec limon sploh ni kupoval, le zaračunali so mu jih. FOTO: bralec sosed M.

Bralec, ki se je podpisal kot sosed M. (pravo ime hranimo v uredništvu) je v eni od večjih trgovin v Ljubljani nakupil mandarine, a so mu na blagajni zaračunali limone. Tako kot mnogi, zneska na računu ni pregledal v trgovini, temveč šele doma.

FOTO: Bralec sosed M.
FOTO: Bralec sosed M.
Sosed M. je trgovini poslal naslednje sporočilo, za vsak primer pa še nam, da bi na previdnost pri nakupu opozoril še ostale kupce. »Danes zjutraj sem ponovno kupoval pri vas (ime trgovine znano v uredništvu), ko sem doma ugotovil 'zmoto'. Seveda v vašo korist ali pač nekoga, kot vedno. Človek si misli, da so zmote človeške. Toda to se mi je zgodilo že vsaj desetkrat. Tudi ženi. Ko pomisliš, so to vedno situacije z otroki, ali v pogovoru z drugo osebo, ali v očitni naglici. Sistematično izbiranje tarč?  Zato sem že večkrat nehal hoditi v vašo trgovino. Zlasti pa se izogibati oddelku s sadjem. Ker živim v bližini, me kdaj ponovno zanese. In mi je spet žal,« je razočarano zapisal.

Pravi, da le redkodaj gleda račun. »Si ne upam pomisliti, če bi ga gledal redno,« je zapisal.

Ste tudi vi opazili kaj zanimivega? Pošljite nam fotografijo ali video

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije