BOŽIČNI PREDVEČER

Bralci poročajo: sinoči nad Slovenijo videli čudeže (FOTO)

Gledali so v nebo in opazili nekaj neverjetnega.
Fotografija: Sijoče lučke na nebu. FOTO: Alena
Odpri galerijo
Sijoče lučke na nebu. FOTO: Alena

Božične večere mnogokrat povezujemo z božičnimi zgodbami, s sporočili in čudeži. Tako sta nam sinoči kar dva bralca poslala fotografijo neba, na katerem sta menda opazila nekaj neverjetnega in nevsakdanjega, kar sta poimenovala kar z »božični čudež«.


Nova Gorica. FOTO: bralka
Nova Gorica. FOTO: bralka
Čudež nad Novo Gorico


»Nad Novo Gorico so bile v ravni črti lučke na višini letal, ki niso utripale in so se enakomerno premikale. Na določeni točki so postopoma izginjale, čez nekaj trenutkov so izginile vse. V vrsti jih je bilo približno deset. Fotografija je slaba, saj sem jo slikala s telefonom in še noč je bila zunaj,« je zapisala bralka, ki je fotografijo posnela okoli 18.30.



Kočevje. FOTO: Alena
Kočevje. FOTO: Alena
Čudež nad Kočevjem


O nenavadnih lučkah na nebu nas je obvestila tudi bralka Alena iz Kočevja, ki nam je poslala fotografijo in ob njej zapisala »Božični čudež v Kočevju«.

Kaj se je sinoči dogajalo na nebu, ne vemo in tudi uradne institucije ne poročajo, da bi se kaj nenavadnega zgodilo, a morda se je mali čudež zgodil ravno bralkama, ki sta vanj verjeli in se jima je želja izpolnila. Na sveti večer sta morda gledali v nebo in čakali, da bi se pojavila velika svetla zvezda, ki jo bodo videli vsi po svetu.



Čudeži se skrivajo tudi v malih in dobrih dejanjih in želimo vam, da bi jih v letu, ki prihaja, doživeli ravno toliko, kot si jih želite.

Ste tudi vi opazili kaj zanimivega? Pošljite nam fotografijo ali video.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije