ZMOTA

Bralca razjezili paketi A1

Objavljeno 01. maj 2019 12.51 | Posodobljeno 01. maj 2019 13.12 | Piše: S. N.

Pričakoval, da si lahko izbere programe, ki jih želi gledati, in izloči tiste, ki mu parajo živce.

FOTO: Igor Zaplatil, Delo
»Sestavite TV-shemo po svojem okusu,« imajo zapisano na spletni strani ponudnika telekomunikacijskih storitev A1. S tem propagirajo novo ponudbo plačljivih TV-programov, ki je posameznikom dostopna od 4. aprila naprej.
 
Pisal nam je bralec, ki je bil vesel omenjene novosti, saj je pričakoval, da bo lahko izbral vse programe, ki jih želi gledati, in izločil tiste, ki ga spravljajo ob živce. Vendar je kmalu ugotovil, da to ni mogoče, kljub temu da reklame napeljujejo na to. Bralec ima specifičen okus in si med televizijskimi programi ne želi Pop TV.
 
Ko smo o tem povprašali ponudnika, so nam odgovorili, da je možno izbirati le programske sklope, na primer športni, filmski, informativni itd., ne pa posameznih programov, paketa, v katerem ne bi bilo Pop TV, pa ni. »Sheme vsebujejo splet najpriljubljenejših slovenskih in tujih programov, med katerimi je v vseh shemah tudi omenjeni program,« so zapisali.
 
Če ste tudi sami menili, da si boste lahko odslej vse programe, ki jih želite gledati, lahko sami izbrali, vam sporočamo, da ste se motili. Za zdaj to še ni mogoče pri nobenem ponudniku.
Deli s prijatelji