BRALCI POROČAJO

Bralka razjarjena: Turistov mrgoli, cesto pa spet zaprli v najvišji sezoni (FOTO)

Na Bledu je spet ohromljen promet.
Fotografija: Zastoji na Bledu. FOTO: Bralka poročevalka
Odpri galerijo
Zastoji na Bledu. FOTO: Bralka poročevalka

Če v poletni sezoni načrtujete obisk Bleda, se lahko že vnaprej pripravite na zastoj. Toda te dni je promet tam povsem ohromel, začela so se namreč nova dela na cesti, prebivalci pa so ogorčeni, da se jih lotevajo prav zdaj, ko se bliža vrhunec sezone. 

Na nas se je obrnila bralka, ki ji ni jasno, zakaj so se spet odločili za preplastitev vozišča v tem delu leta. Kot pravi, je od tunela do hotela Toplice (ok. 150 metrov) potrebovala pol ure, ob tem pa čakala še, ker je bil v smeri proti avtocesti nov zastoj, prav tako zaradi del na cesti. »Za tiste, ki se dnevno vozimo na tej relaciji, je naporno že brez del na cesti. Zastoji so redno, vsak dan.« Ob tem je dodala, da seveda razume, da so dela na cesti potrebna, a ne ve, zakaj se ne bi tega lotili zunaj sezone. Za vožnjo z Bleda do Kranja je tako potrebovala kar uro in 45 minut! »Res je nevzdržno.«

Zastoji na Bledu. FOTO: Bralka poročevalka
Zastoji na Bledu. FOTO: Bralka poročevalka

Občina je v obvestilu zapisala, da bodo dela trajala do 24. junija, preplastili bodo vozišče državne ceste na vrhu Betinskega klanca oz. pri krožišču pri starem Petrolu v smeri proti Lescam v dolžini 300 metrov. Obvozov ne bo, v tem času pa bo omogočena vožnja po enem pasu z ročnim usmerjanjem prometa.

Imate zgodbo za nas? Pišite nam prek spodnjega obrazca.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas