Zlatolaska iz Ukrajine se otepa snubcev

Vzeli bi jo, da bi le lahko vonjali njene lase. Alena na instagramu deli nasvete za naravno nego.
Fotografija: Skrbno jih neguje z naravnimi sredstvi. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Skrbno jih neguje z naravnimi sredstvi. FOTO: Instagram

Skoraj vsaka bi imela dolge – tako dolgih pa morda spet ne! Pravljično dolgih las, s katerimi se hvali 34-letna Ukrajinka, namreč, in ki se zaradi zlatega naglavnega razkošja nenehno otresa bizarnih snubitev. Mnogi bi jo namreč vzeli samo zato, da bi lahko noč in dan vonjali njene lase.

Striže si samo konice

Toda Alena Kravčenko iz Odese si želi le uživati s svojo čudovito pričesko, ki jo zgledno in redno neguje ter rada razkazuje na instagramu: skoraj dva metra svetlih las žanje veliko pozornosti na družabnih omrežjih, kjer 34-letnica rada razodeva skrivnosti nege. Kot je pojasnila, se ni postrigla od petega leta, no, skrbno si striže le konice. Od nekdaj si je želela dolgih las, a v nasprotju z mnogo vrstnicami, ki so pozneje obupale in si priznale, da jim krajša pričeska mnogo bolj ustreza, saj je z njo občutno manj dela, se je Alena zavezala, da si bo uresničila sanje in se nekega dne hvalila z lasmi, kakršne ima lahko samo princeska.

Snubce odločno zavrača. FOTO: Instagram
Snubce odločno zavrača. FOTO: Instagram

Ali zlatolaska, če hočete, skratka, Ukrajinka si sebe preprosto ne more predstavljati s kratko pričesko ali drugo barvo las, zato se njen videz še dolgo ne bo spremenil, morda celo nikoli. Čeprav so jo lasje že prerasli, kajti Alena je visoka manj kot meter sedemdeset. A ob tistih dneh, ko se ji ne ljubi opletati z dolgimi prameni, te preprosto spne v debelo in dih jemajočo kito.
Preštevilnim sledilcem na instagramu je zaupala, da si jih umiva kar celo uro, a le enkrat na teden. Prepogosto umivanje in uporaba agresivnih sredstev jim škodujeta, polaga na srce, zato uporablja samo naravne šampone in maske, ki jih izdeluje sama. Ne uporablja sušilnika za lase, niti pripomočki, kot sta kodralnik in likalnik, v njeni bližini niso dobrodošli, lase si namreč suši le naravno; razčeše si jih le, ko so že suhi, in konice skrbno napoji s hranljivim oljem.


Prek družabnih omrežjih redno navezuje stike s strokovnjaki za nego in oblikovanje las, obžaluje pa, da mnogi njene največje ljubezni ne jemljejo resno. Na spletu namreč nanjo in njeno naglavno razkošje prežijo številni izprijenci in ji ponujajo nenavadna druženja in igre z lasmi, nekateri bi ji celo nadeli poročni prstan, da bi lahko vonjali njene zlate niti, kadar koli bi se jim zahotelo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije