OHLADITEV, POTEM STREZNITEV

Ženske, tega si nikar ne vstavljajte v mednožje

Ob vročih dneh ljudem marsikaj pade na pamet.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images/Istockphoto
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images/Istockphoto

Letos je bilo marsikje peklensko vroče, zato so mnogi iskali načine, kako se ohladiti. Nekateri ženske so se očitno tako pregrele, da so vase vstavljali celo ledene lučke. The Mirror danes, ko imajo v Veliki Britaniji (razen na Škotskem) praznik in za večino prebivalstva dela prost dan (Late Summer Bank Holiday – na Škotskem imajo prvi ponedeljek avgusta Summer Bank Holiday), opozarja, naj raje uporabijo že preverjene metode ohlajanja telesa.

Strokovnjaki pravijo, da je vagina zgrajena iz zelo občutljive kože, stik z drugimi stvarmi pa lahko povzroča infekcije, iritacije in škodo: »Veliko stvari je, ki ne bi smele biti niti blizu vagine, ledene lučke sodijo mednje.« Na ledeno lučko se lahko prilepi občutljiva vaginalna koža, sestava sladoleda pa lahko poruši tudi naravni pH, kar spet lahko povzroči infekcije. Vsekakor sta hladna prha in pitje dovolj tekočine še vedno najboljša rešitev.

Naj še dodamo, da ne gre za prvo opozorilo ženskam pred vstavljanjem različnih stvari v svoje genitalije. Dve mlajši ženski sta pristali v bolnišnici, potem ko sta želeli predčasno končati svoj menstrualni cikel tako, da sta vzeli sesalnik in hoteli odvečno kri kar posesati. Ženske so tudi že opozarjali, naj si v nožnico ne vstavljajo česna, peteršilja, kroglic za kopanje, kumar ...

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije