IZPOVED

Ženska razkrila, kaj je slišala in doživela v komi: njena izpoved je tako srhljiva, da si sploh ne morete predstavljati

Uporabnica twitterja je imela resnično grozljivo izkušnjo.
Fotografija: Za 10 dni je pristala v komi. Fotografija je simbolična. FOTO: KatarzynaBialasiewicz, Getty Images
Odpri galerijo
Za 10 dni je pristala v komi. Fotografija je simbolična. FOTO: KatarzynaBialasiewicz, Getty Images

Kayley Francis je lani januarja po hudem napadu astme, ki se je sprevrgel v pljučnico, za 10 dni pristala v komi. »Bila sem v komi in mislila sem, da sem živa in da živim svoje življenje. Sploh nisem vedela, da sem v komi. Mislim, da se to razlikuje od človeka do človeka,« je zapisala Kylie na twitterju in razkrila, kako je bilo njeno dojemanje realnosti izkrivljeno. Mislila je namreč, da se je pridružila kultu. Tudi ko se je zbudila, je mislila, da so zdravniki in medicinske sestre del kulta.

»Ko sem se zbudila, sem mislila, da sem doživela prometno nesrečo. Halucinirala sem. Sploh ni bilo smešno.« Uporabniki twitterja so bili seveda radovedni, ali je slišala, kaj se je v tem času dogajalo okoli nje. »Ne, predvajali so mi glasbo, se pogovarjali z menoj in moj fant mi je vsak večer bral prek facetima. In ničesar od tega nisem slišala.« Razkrila je, da ji je bilo najtežje, ko se je zbudila iz kome. Hotela je zbežati, a ni mogla hoditi. »Potrebovala sem dva tedna, da sem počasi začela hoditi. Medicinske sestre so me hranile. Bilo je grozno.«

Debata na twitterju je bila sicer posledica zelo gledanega videa na tiktoku, kjer je uporabnik richierichhhhhhhhh razložil svojo izkušnjo. V komi je bil dva meseca, vendar se mu je zdelo, da je bil v komi 'dva milijona let'. Dodal je še, da je bilo njegovo dojemanje časa zelo resnično in da je čutil to 'neskončnost'. Ko se je končno prebudil iz kome, je mislil, da je mrtev.

image_alt
Si lahko izberemo dan, ko bomo umrli? Medicinska sestra o fenomenu, ki je zmedel vse po vrsti (VIDEO)

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas