LJUBEZEN DO NEBA

Zaročenko si je dal tetovirati čez cel hrbet

Objavljeno 21. marec 2020 10.54 | Posodobljeno 21. marec 2020 10.54 | Piše: E. B.

Boleča ljubezenska izpoved mladega Vietnamca. Izbranka zdaj na več mestih krasi njegovo telo.

Ni mu žal, za zaročenko bi storil vse.
Kaj vse ste pripravljeni narediti za partnerja ali partnerico? Bi zavoljo ljubezni trpeli bolečino 24 ur? Možakar iz Vietnama meni, da se tisti, ki so svoje izbranke pripravljeni osrečiti zgolj s cvetjem, nakitom ali drugim klišejskim darilom, očitno ne zavedajo, kaj pomeni resnično ljubiti žensko, sam bi namreč za svojo zaročenko storil prav vse. Tudi prenašal neznosne muke, je nedavno dokazal.

Bolečina v treh delih

Saj bo nosil tudi poročni prstan, ko se bosta vzela, pojasnjuje, a še prej je sklenil, da bo večno predanost izkazal z gromozansko tetovažo svoje partnerice, ki si jo je dal poslikati (točneje, vbosti) čez celotni hrbet. Truong Van Lam je v salonu, kjer so mu izdelali dih jemajočo podobo, preživel skupno kar 24 ur, a za tolažbo lahko zaupamo, da so tetoviranje opravili v treh delih. Za prvega so porabili osem ur, za drugega dobrih devet, za tretjega pa slabih sedem. Tetovažo so izdelali na podlagi fotografije Luong Kha Tran, ki je podvigu sprva nasprotovala, saj si ni želela, da bi bodoči mož toliko ur preživljal boleče zbadanje z iglo, a zdaj, ko njen obraz, obdan s pisanim cvetjem, veličastno krasi zaročenčev hrbet, priznava, da ji poteza nadvse laska. A je ni tako zelo presenetila, ne nazadnje njeno ime in datum rojstva, seveda v mnogo manjšem formatu, že krasita Truongove prsi, na zapestjih pa so njene začetnice v družbi krone.

Do ušes zaljubljeni Vietnamec je svoj podvig seveda ponosen objavil na družabnem omrežju, a je namesto pohval in občudovanja požel po večini posmeh. Mnogi ga namreč zbadajo, češ da gre lahko njegova ljubezen v franže, potem pa mu bo na hrbtu ostal dolgotrajen in resnično boleč spomin ... A zaljubljenca se na opazke ne ozirata in veselo načrtujeta majsko poroko. 
24
ur zbadanja z iglo za ljubezen!
Deli s prijatelji