LIČENJE

Z ličili ustvarja prizore iz grozljivk

Avstralka je mojstrica strašljivega ličenja. Maske v znamenju krvi, iznakaženosti in groze.
Fotografija: Le koga ne bi prestrašila!
Odpri galerijo
Le koga ne bi prestrašila!

Želi si na smrt prestrašiti ljudi, kar ji nedvomno uspeva. A vendarle drugega smisla njenih pošastnih stvaritev ni videti, vsaj tistim z razumno zdravim želodcem ne. Ste pripravljeni na noč čarovnic?
Nagnusno je njena strast.
Nagnusno je njena strast.

Sarah Mudle vsekakor je: za oktober je ustvarila 31 grozljivih podob, vizažistka namreč z ličili po svojem obrazu in telesu slika neverjetne prizore.
 

Domišljiji prosta pot


Avstralka, ki je tudi fotomodel in igralka, a je več kot očitno nadarjena likovna umetnica, je z grotesknimi upodobitvami šokirala uporabnike družabnega omrežja, njene stvaritve pa so tako prepričljive, da marsikdo šokiran nagonsko pogleda stran, ko se iz oči v oči sreča z grozo pred seboj. »Tako se sproščam,« hladnokrvno pove Sarah, ki se ob osuplosti drugih vidno zabava. »Igranje z ličili je odlično orodje za mojo izprijeno domišljijo. Tako zaživijo moje pošastne zamisli!«
Ravno prav za noč čarovnic!
Ravno prav za noč čarovnic!

Milo rečeno, kajti 33-letna Sarah bi bila lahko odlična sodelavka ustvarjalcev grozljivk in svetovalka filmarjev, ki so s ponavljajočimi se podobami kdaj že malce dolgočasni in predvidljivi. Avstralka lahko na svojem lastnem obrazu in telesu z ličili nadvse izvirno uprizori obglavljenje, razkrije notranjost glave, odstrani oko ali usta in prikaže vse mogoče krvave poškodbe in iznakaženosti.


Likovne mojstrovine, vsekakor, a ne za vsak želodec. Kdor si upa, naj si ogleda fotografije, najdrznejšim pa je prek facebooka na voljo tudi srhljivi koledar.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije