KONČALA V ZAPORU

VIDEO: Učenca v hrano zlila spermo, učiteljica jo je pojedla

Objavljeno 20. september 2019 19.06 | Posodobljeno 20. september 2019 22.59 | Piše: N. Č.

Žalostna učiteljica: »Izgubila sem upanje, da bi v otrocih videla nekaj dobrega.«

Neslana šala na račun učiteljice gospodinjstva. FOTO: Youtube
Čeprav sta se opravičila, sta učenca osmega razreda morala 30 dni odsedeti v mladoletniškem zaporu in opraviti vsak po sto ur prostovoljnega dela. Za svojo neslano šalo bosta drago plačala, potem ko sta priznala, da sta svoji učiteljici v hrano dodala spermo, piše Daily Mail.

Njuni sošolci so dogajanje zabeležili na posnetku, kjer se jasno vidi, kako sta pri uri gospodinjstva na učiteljičino hrano, ki jo je učiteljica tudi pokusila, dala spermo. Nesrečna učiteljica je bila razumljivo vsa pretresena in se je pozneje testirala na spolne bolezni, piše Daily Mail.


»Kako je lahko nekomu kaj takega padlo na pamet? Po dogodku sem le obsedela vsa pretresena. Zakaj se je to zgodilo? Zakaj so izbrali mene? Počutila sem se napadeno,« se je tistega dne spomnila učiteljica. Kar pa je še huje, je »izgubila empatijo in zaupanje v otroke, da bi v njih videla kaj dobrega«.

Učenca sta bila za nekaj dni suspendirana iz šole in nemudoma sta začela obiskovati psihološko svetovalnico, kjer sta za nalogo dobila, da napišeta pismo svoji učiteljici.
Deli s prijatelji