PRESENEČENJE

VIDEO: Bogataš pod pretvezo prestrašil osebje restavracije

Zaprosil je za prosto mesto, vendar so ga zavrnili. Nato jim je pokazal nekaj, česar nikoli ne bodo pozabili.
Fotografija: FOTO: Youtube
Odpri galerijo
FOTO: Youtube

Zvezda youtuba v New Yorku Coby Persin se je lotil družbenega eksperimenta z namenom, da bi pokazal, kako se človeka nikoli ne sme soditi po obleki.

Triindvajsetletnik, ki je zaslužil bajne vsote s snemanjem viralnih posnetkov, se je odločil preveriti, kako bi se do njega vedli, če ne bi vedeli, da je bogat. Oblekel se je v brezdomca in si čez ramo poveznil vrečo smeti.

V neki fini restavraciji je vprašal, ali lahko dobi prosto mesto ter jedilnik zase in za prijatelja. Žal ga je osebje zavrnilo, češ da je to nemogoče. Šef strežbe mu je rekel, ne da bi ga pustil bliže: »Oprostite, ne moremo vas sprejeti, to mesto je za vas malce predrago.«

Takrat je Persin rekel, da bo poklical svojega voznika Ronalda, vendar ga je osebje začelo preganjati z dvorišča restavracije. Seveda so spremenili mnenje, ko se je voznik pripeljal z rolls- royceom, stopil iz avta in iz prtljažnika izvlekel aktovko.

Coby jo je razprl in pokazal osebju restavracije, da je v njej milijon dolarjev, ter dejal: »Povedal sem, da imam denar. Neumno je, da ocenjujete ljudi na podlagi tega, kako so oblečeni. Mislim, da bom kupil to restavracijo samo zato, da vas bom lahko odpustil.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije