DO SOLZ SE BOSTE NASMEJALI

To so najneumnejša vprašanja, ki so jih ljudje kadar koli zastavili na spletu

Internet je res čaroben.
Fotografija: Kako neumna so lahko vprašanja? FOTO: photoschmidt, Getty Images
Odpri galerijo
Kako neumna so lahko vprašanja? FOTO: photoschmidt, Getty Images

Čeprav velja, da neumna vprašanja ne obstajajo, pa so ta, ki vas čakajo v nadaljevanju, precej smešna, če ne celo bizarna. Recimo, da boste od zdaj naprej o frazi, da neumnih vprašanj ni, še enkrat premislili. Pa začnimo.

»Ali mislite, da bodo ljudje kdaj hodili po Soncu?«

Ta oseba bi lahko nekega dne dobila službo pri Nasi, kdo ve. Mogoče lahko celo prepozna čuden planet, kjer lahko dihaš pod vodo in se pogovarjaš z ribami.

»Kako prepričaš youtube, da te posname?«

Nekomu se ni mogla uresničiti igralska kariera, ker youtube ni želel priti k njemu domov, da bi ga posnel. Morda je tako bolje, pišejo na careeraddict.com.

»Kaj se zgodi z ljudmi, rojenimi 29. februarja? So stari eno leto, dokler ne minejo štiri leta?«

Vau! Pa to so najsrečnejši ljudje na svetu. Ne starajo se, kar pomeni, da njihovi lasje ne osivijo in vedno so videti mlajši od svojih vrstnikov. Kot Peter Pan so v deželi Nije.

»Moj tiskalnik GIF-ov ne natisne pravilno. Kaj je to?«

Vaš tiskalnik ni zasnovan za tiskanje GIF-ov samo zato, ker se na papirju ne morejo premikati. Je to sploh treba razlagati?

»Kako je bila odkrita rutina molže krav za mleko?«

To vprašanje je vse, kar potrebujemo, da se začnemo spraševati o najbolj osnovnih elementih življenja. Kaj je naslednje? Ali se vračamo v prihodnost ali se raje vpišemo na tečaj filozofije?

»Ali lahko gledanje v fotografijo Sonca vpliva na zdravje mojih oči?«

Nepošteno bi bilo reči, da vam fotografija Sonca ne more poškodovati oči, toda potemtakem bi jo morali gledati res dolgo in res močno. Seveda bi bilo enako, če bi gledali škatlo.

»Kolikšen odstotek zelene je v vodi?«

Verjamemo, da je ta radovedna oseba želela vedeti, kolikšen odstotek vode je v zeleni – ne obratno. Kljub temu je dobila odgovor: »V vodi je natanko 0 odstotkov zelene«. Neprecenljivo!

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije