NENAVADNO

Svojemu bratu je rodila otroka in mu izpolnila dolgoletno željo

26-letnica je postala nadomestna mati.
Fotografija: Brat ni želel, da bi bila nadomestna mati neznanka. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Brat ni želel, da bi bila nadomestna mati neznanka. FOTO: Facebook

Chapelle Cooper (26) se je odločila za nevsakdanjo potezo. Svojemu bratu Scottu Stephensonu in njegovemu partnerju Michaelu Smithu rodila otroka. Harper Elizabeth Smith se je rodila 12. julija letos, njena biološka mati pa je tako postala formalno njena teta.

Chapelle ima sicer že hčerkico. Potem ko je ugotovila, da bo njen brat s težavo našel nadomestno mater, ki bi ji zaupal, se je odločila, da mu bo na pomoč priskočila kar sama. Njena jajčeca so oplodili z Michaelovo spermo, nosečnost pa je potekala brez posebnosti, piše The Sun.


Scott in Michael sta se spoznala pred petimi leti. Leta 2016 sta se zaročila in leto pozneje začela iskati žensko, ki bi jima rodila otroka. Kmalu sta uvidela, da jo bo težje najti, kot sta pričakovala, in da bo postopek zelo drag. »Med nosečnostjo smo bili vsi zelo zaščitniški do nje,« sta povedala. Dejala sta, da Harper ne bosta nikoli skrivala, kdo jo je rodil, in da bo njena 'teta' imela vedno pomembno vlogo v njenem življenju.


Scott in Michael sta izjavila, da ju je rojstvo njunega prvega otroka še bolj povezalo in da so se jima izpolnile sanje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije