Stoletnica na rojstni dan končala v zaporu

Stoletnici uresničili dolgoletno željo in jo zaprli v ječo. Štirje policisti prepričljivo zaigrali postopek od A do Ž.
Fotografija: Možje postave so jo presenetili. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Možje postave so jo presenetili. FOTO: Facebook

Stara je častitljivih sto let, resnično ni razloga, da ji ne bi ustregli, pa čeprav je njena želja, milo rečeno, bizarna. Ženica iz zvezne države Severna Karolina si je za svoj najbolj okrogli jubilej zaželela: za zapahe.

Od lisic do fotografiranja

Resnično nenavadno željo so policisti in osebje v domu omogočili stoletni slavljenki. FOTO: Guliver/Getty Images
Resnično nenavadno željo so policisti in osebje v domu omogočili stoletni slavljenki. FOTO: Guliver/Getty Images
Da bi okusila bivanje za rešetkami, pa čeprav ni nikoli storila nič takšnega, da bi si to zaslužila, si je zelo dolgo in neznansko želela, je povedala Ruth Bryant, navdušena, da so ji v domačem Roxboru uresničili dolgoletno željo. »Končno sem v ječi! Uspelo mi je!« je navdušeno zavpila, napravljena v oranžno opravo. Izbrani policisti so slavljenki omogočili popolno storitev, pravzaprav pravi spektakel, ki so ga delno spremljali tudi varovanci in osebje v domu za upokojence, v katerem Bryantova živi zadnja leta. Četverica je najprej preverila identiteto lažne osumljenke, potem so jo v skupni jedilnici prijeli in ji nataknili lisice. Gospa je zaigrala celo upiranje aretaciji in namignila, da bi utegnila može postave tudi zbrcati! Divjo stoletnico so obvladali in previdno posedli v policijski avtomobili in v spremstvu siren ter luči odpeljali do postaje, kjer so jo fotografirali z zaporniško številko in, po dogovoru, zaprli. A le za nekaj minut, Bryantova je kmalu spoznala, da bivanje za rešetkami ni niti najmanj prijetno, zato je celico zapustila kaj kmalu in se raje prepustila rojstnodnevnemu razvajanju.

Potem ko jo je policijski avto znova pripeljal v dom za starejše občane, je upihnila svečko na okusni torti, slavja pa so se udeležili vsi varovanci in osebje ter družina pogumne gospe. Kot je pojasnila Marian Oakley, je bila nadvse presenečena, ko so ji s policijske postaje sporočili, da bodo njeni materi nenavadno željo prav zares uresničili, naravnost šokirana pa je bila, da so jo počastili s tako odlično zaigranim postopkom in tako rekoč popolno storitvijo. Zakaj si je Ruth tako zelo želela za rešetke, ni zaupala.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije