SLEPA JASNOVIDKA

Ste mislili, da je 2020 slabo leto? Baba Vanga za 2021 napoveduje še hujše stvari

Težave iz letošnjega leta se bodo zavlekle v prihodnost.
Fotografija: Baba Vanga je napovedala številne dogodke, ki so se uresničili, med njiimi smrt britanske princese Diane. Konec sveta je napovedala za leto 5079. FOTO: FB, Pixabay
Odpri galerijo
Baba Vanga je napovedala številne dogodke, ki so se uresničili, med njiimi smrt britanske princese Diane. Konec sveta je napovedala za leto 5079. FOTO: FB, Pixabay

O letu 2020, ki ga je močno zaznamovala epidemija novega koronavirusa in ohromila ves svet, ima verjetno redkokdo povedati kaj dobrega. Večina že odšteva dneve, ko ga bo konec, a če gre verjeti napovedim slovite jasnovidke babe Vange, leto 2021 ne bo prineslo olajšanja.
 
Preberite tudi:

Baba Vanga je videla vse: Prihaja pošast, ki bo dušila svet!


 
Slepa Bolgarka, ki so ji zaradi njenih številnih točnih napovedi rekli tudi Nostradamus z Balkana, je predvidela, da bo človeštvo do leta 2023 doživelo številne spremembe, ki pa ne bodo pozitivne. Takšne spremembe so se že začele, poleg epidemije so po vsem svetu priča potresom, poplavam in drugim naravnim nesrečam. Vanga je napovedala tudi, da se vsi ljudje ne bodo enako spoprijemali z velikimi prihajajočimi spremembami, sledil bo velik razkol. Koristi od novih ideologij bodo imele vodilne države, nasprotno pa tisti, ki niso v krogu izbranih, preprosto ne bodo mogli iti v korak s spremembami.

Preberite tudi:

Astrologinja, ki je napovedala covid 19, razkriva našo prihodnost


 
Znani bolgarski gimnastičarki Neški Stefanovi Robevi, ki je Vango pogosto obiskovala pred njeno smrtjo leta 1996, naj bi rekla, da bo korona povsod okoli nas. Ker se beseda korona v bolgarskem jeziku navezuje na rusko dominacijo v državi, je Robeva mislila, da to pomeni, da bo Bolgarija pod rusko okupacijo, sedaj pa je spoznala, da so se jasnovidkine besede nanašale na covid 19. Za leto 2021 je predvidela veliko gospodarsko krizo, ki se bo, kot je sedaj jasno, nanašala na novi koronavirus. Naslednje leto naj bi, če se bodo napovedi uresničile, ruski predsednik Vladimir Putin preživel poskus atentata, Evropo pa naj bi preplavili muslimanski ekstremisti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije