LJUBOSUMEN?

Sosedu prekipelo: Poskočni žrebec, malo upočasni, mlada dama naj si pokrije usta

Ljudje se zgražajo nad obvestilom soseda.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Youtube, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Youtube, posnetek zaslona

Življenje v stolpnicah, kjer je na kupu veliko ljudi in so stene tanke, je lahko precej pestro. Sosedje, še posebej tisti bolj radovedni, si lahko dneve krajšajo z opazovanjem sosedov in njihovega početja, marsikaj pa nehote vidijo in slišijo tudi tisti, ki si tega ne želijo. Nekaj takega se je zgodilo neznani osebi v naselju Gajnice v predmestju Zagreba.

Na facebooku se je znašel zapis nezadovoljnega soseda (ali sosede), ki ga je objavil na hodniku ene izmed stavb, ker mu je prekipelo. »Prosim sosede (s 1. nadstropja??) da obrzdajo svoje surove strasti, kot tiste ob 1.30 sinoči (bolje rečeno zjutraj). V tej stavbi ne živite sami! Zidovi so slabi, poslušajo pa vas starejši ljudje (in tudi majhni otroci). Poleg tega glasen televizor še poslabša, a nikakor ne ublaži situacije,« je zapisal sosed. »Poskočni žrebec, malo upočasni in pričvrsti posteljo, s katero udarjaš ob zid. Mlada dama pa naj si pokrije usta,« je še pozval soseda.

Zapis o preglasnih nočnih aktivnostih sosedov. FOTO: posnetek zaslona
Zapis o preglasnih nočnih aktivnostih sosedov. FOTO: posnetek zaslona


Objava zapisa na facebooku je sprožila val bolj ali manj zabavnih komentarjev.

»So ljudje ljubosumni?« so se spraševali številni. »Zelo zahteven sosed. Lahko mu prodam hišo v gozdu, ne bo nobenih zvokov, razen živali, ko se bodo parile,« je predlagala komentatorka. Druga pa je opozorila, da se v primeru nasilja nihče ne bi obregnil ob dogajanje: »Katastrofa, kako lahko nekdo napiše tako obvestilo. Če bi šlo za nasilje, bi bili vsi tiho in se delali, da se jih ne tiče.«

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije