Šestletnik se ponaša z radiatorčki, trenira že od devetega meseca starosti

Iranec trenira od svojega devetega meseca. Že se uri na liverpoolski akademiji.
Fotografija: Mišice, ki vzamejo dih. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Mišice, ki vzamejo dih. FOTO: Instagram

Besedno zvezo izklesana postava običajno povezujemo z odraslimi, nikakor pa ne s komaj šestletnim otrokom. Toda Arata Hoesseinija se preprosto ne da drugače opisati. Njegov videz je dih jemajoč, njegov oče pa se seveda zagovarja zaradi očitkov, da sina žene v skrajnosti in mu ne dopusti normalnega odraščanja.

Igral bi za Barcelono

Toda otroku zgolj pomaga doseči sanje, se zagovarja, kajti Iranec Arat si srčno želi postati naslednji Lionel Messi in zaigrati za elitno Barcelono, ob njegovih nastopih na nogometnih zelenicah pa nihče niti ne dvomi, da mu bo nekega dne uspelo. Njegovi treningi so se začeli že pri starosti devetih mesecev, takrat se je njegov oče osredotočil na gimnastične vaje, s katerimi je sinu pridelal izjemno prožnost, sledile pa so vaje za utrjevanje mišic. Pri dveh letih se je že lahko hvalil z nogometnimi spretnostmi in izjemno fizično močjo. 

Sanja, da bo naslednji Lionel Messi. FOTO: Instagram
Sanja, da bo naslednji Lionel Messi. FOTO: Instagram

Ter radiatorčki na trebuhu, o kakršnih sanja marsikateri mladostnik pa tudi starejši obiskovalec fitnesa. Instagram je zdaj poln fotografij močnega Arata, ki zadovoljno pozira z zavidljivimi mišicami in kaže atletske sposobnosti, kot vztraja njegov oče Mohammad Hosseini, ima deček neverjetno jekleno voljo in željo po uspehu, zato rezultati ne presenečajo, prav tako ne dejstvo, da si dečka, ki se ga že drži vzdevek najmočnejšega otroka na svetu, že ogledujejo vrhovni v uglednih nogometnih klubih po svetu.


Instagram, kjer ima Iranec že več kot štiri milijone oboževalcev, je tudi tokrat dosegel svoje, Arata so tako pred časom povabili na ugledno nogometno akademijo v Liverpoolu, kjer se že približuje uresničitvi svojih nogometnih sanj, kot zagotavlja ponosni Mohammad, bomo o čudežnem dečku pisali še velikokrat. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije