DRAGA VEČERJA

Serijski prevarant! Povabi jih na luksuzni zmenek, pojé in pobegne

Že tri leta ni plačal večerje.
Fotografija: Gonzales je menda izredno prepričljiv. FOTO: Youtube, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Gonzales je menda izredno prepričljiv. FOTO: Youtube, posnetek zaslona

KALIFORNIJA – »Dejal je, da čaka klic bolne tete in da mora hitro napolniti telefon. Nato se ni več vrnil,« je dejala ženska, ki je v restavraciji ostala sama in seveda morala plačati račun za luksuzno večerjo.

Paul Gonzales take zmenke prakticira že tri leta. Ženske povabi na večerjo, nato pa odide, ne da bi plačal račun. V medijih se je pojavil že lani, ko sta ga kalifornijski policiji prijavili ženski, ki sta namesto ljubezni in nežnosti dobili zgolj račun. Ena od njiju je dejala, da je Gonzalesa preverila na spletu, kjer je ugotovila, da ni prva, ki se ji je to zgodilo. 

Vedno ista zgodba

Nepridiprav ženske spozna na spletu, nato pa jih povabi na romantično in precej drago večerjo. Ko se dodobra naje, začne govoriti o bolni teti, za katero naj bi ga zelo skrbelo, zato jo mora poklicati. Nato odide do avtomobila z izgovorom, da ima tam polnilnik za telefon. Od tam pa se več ne vrne. Ena od žrtev je morala za večerjo plačati 130 dolarjev (okoli 110 evrov).

»Naročil je solato s škampi in biftek, pojedel in odšel. Rekel mi je, da čaka klic tete in da mora hitro napolniti telefon,« je povedala ena od žrtev, ki se je počutila neumno in izigrano. Kalifornijska policija poziva ženske, ki so nasedle Gonzalesu, naj to čim prej prijavijo, saj so tovrstna dejanja v tej državi kazniva, poroča 24sata.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije