VELIKA SKRIVNOST

Po srečanju z babo Vango umrla znana pevka: to ji je povedala

Slepa prerokinja naj bi predvidela smrt lepe in uspešne pevke, ki je kmalu po srečanju  z Bolgarko umrla v prometni nesreči.
Fotografija: Baba Vanga. FOTO: Facebook, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Baba Vanga. FOTO: Facebook, posnetek zaslona

Njene pesmi se še danes vrtijo in veljajo za zimzelene narodno-zabavne glasbe. Lepa pevka Silvana Armenulić se je rodila v Doboju, BiH, z rojstnim imenom Zilha Bajraktarević. Živela je polno, a kratko življenje, saj je stara komaj 37 let umrla v prometni nesreči. Podrobnosti njene smrt še danes burijo duhove, med drugim tudi zaradi govoric o njenem obisku bolgarske prerokinje babe Vange.

Silvana Armenulić. FOTO: Wikipedia, posnetek zaslona
Silvana Armenulić. FOTO: Wikipedia, posnetek zaslona

Pevka Silvana je umrla leta 1976, ko je bila baba Vanga še živa. Te dni mineva 43 let od njene smrti, česar so se spomnili na portalu Avaz.ba. V prometni nesreči sta skupaj z njo umrla še njena visoko noseča sestra Mirsada in voznik violinist Rade Jašarević. Ta ni vedel, da je diabetik, in je med vožnjo padel v diabetično komo.

O smrti pevke krožijo najrazličnejše govorice. Med drugim naj bi dva meseca pred smrtjo svoj koncert v Bolgariji izkoristila za obisk babe Vange. Slepa prerokinja jo je pričakal z besedami: »S teboj ne želim govoriti. Ne zdaj. Pojdi in se vrni čez tri mesece ...« A ko je bila pevka že na vratih, naj bi baba Vanga dodala: »Ustavi se, ne boš mogla priti. Pojdi. Pojdi! A če boš lahko prišla, le pridi.«

Silvana je bila tisti čas v nekdanji Jugoslaviji velika zvezda, piše portal Avaz.ba, in je živela hollywoodske sanje. Poročena je bila s teniško zvezdo Radmilom Armenulićem, njuna hčerka Gordana pa je danes stara 55 let in je učiteljica matematike na eni od beograjskih šol. Brez mame je ostala pri 12 letih, z očetom pa še danes pogosto obiskujeta mamin grob.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije