NENAVADNA ZABAVA

Odtise rok so odstranjevali več let

Mama zlagala perilo, hčerka pa je odprla pločevinko barve in popackala hišo. Več kot teden dni je bila takrat štiriletna navihanka pobarvana vijolično.
Fotografija: Zdaj se lahko na dogodek spominjata z nasmeškom.
Odpri galerijo
Zdaj se lahko na dogodek spominjata z nasmeškom.

Dolga leta je Sharon Edman iz valežanskega Coffs Harbourja popravljala hišo, potem ko jo je v zgolj 15 minutah njena hčerka okrasila z vijolično barvo.

Mati treh otrok je aprila 2015 zlagala perilo v spalnici, medtem pa je štiriletna Molly po zidovih in pohištvu puščala odtise rok. Danes sedemletni deklici je uspelo odpreti barvo v pločevinki in popackati vse od kuhinje do spalnic. Sharon je pristavila, da je njen mož več let vztrajno prekrival akrilno barvo, a se ni in ni dala prebeliti.

Dnevna soba je bila še posebno lepa.
Dnevna soba je bila še posebno lepa.

»Doma smo bili le Molly in moj novorojenček Tommy,« se spominja 43-letnica. »Le za nekaj trenutkov sem skočila v spalnico. Vse je bilo mirno in tiho, kar mi je bilo všeč. Pomislila sem, kakšnega pridnega otroka imam. Morala bi vedeti, da je poredna. Tišina je vedno nevarna. Naenkrat je prišla v sobo od glave do peta v vijolični barvi. Nisem mogla verjeti svojim očem.« Deklica se ji je prikupno nasmejala in povedala, da je barvala. Mati je hotela zakričati od groze, hkrati pa jo je sililo na smeh.

»Gledala me je s pričakovanjem, saj je hišo okrasila zame. Namenoma je izbrala vijolično barvo, ker je vedela, da je moja najljubša. Sledile so tri ure neumornega drgnjenja, a vijolična barva je vztrajala na zidovih. Povrhu je vztrajala tudi na otroku, ki je bil pobarvan več kot teden dni. »Zidove smo prebarvali s tremi sloji barve, pa ni pomagalo. Na koncu so jih večino popeskali in pobarvali na novo. No, ponekod so madeži kljub večletnemu čiščenju in barvanju še vedno vidni.«

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije