Očeta svojega otroka išče v resničnostnem šovu

Ločeni 41-letni Američanki se mudi postati mama. Za njeno srce se bo potegovalo 15 samskih moških.
Fotografija: Na koncu bo ostal le tisti pravi. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Na koncu bo ostal le tisti pravi. FOTO: Instagram

Enainštiridesetletna Američanka Kristy Katzmann se je odločila, da je dovolj grajenja kariere in pehanja za denarjem ter da je končno napočil čas za družino. Potencialnega partnerja, ki ji bo moral biti sposoben narediti tudi otroka, pa se je Katzmannova odločila poiskati kje drugje kot v resničnostnem šovu. V njem se za njeno srce poteguje več kot ducat moških, ki se bodo morali skozi več delov oddaje izkazati pri očetovskih opravilih, kot je previjanje, priključili pa jih bodo tudi na napravo, ki simulira popadke. Na tovrstne preizkušnje so bili kandidati, ki so se prijavili k sodelovanju v šovu, pripravljeni, niso pa pričakovali, da bodo morali, preden jim bo v oddaji sploh dovoljeno nastopiti, opraviti test, ki bo zagotovil, da so plodni.


Šov vodi Kristin Davis, ki je zaslovela s serijo Seks v mestu. FOTO: Instagram
Šov vodi Kristin Davis, ki je zaslovela s serijo Seks v mestu. FOTO: Instagram

Spoznajo se šele pred oltarjem

Katzmannovi biološka ura namreč že močno tiktaka in ena glavnih reči, ki jih od bodočega partnerja želi in pričakuje, je otrok. »Moj zakon se je lani končal in poskušala sem se znajti kot na novo samska ženska, a svet zmenkarij mi je bil tuj, poleg tega si želim ustvariti družino, zato nimam časa za srečanja, ki ne peljejo nikamor. Sodelovanje v resničnostnem šovu se mi je zato zdelo odlična rešitev, menim tudi, da se bo z mojo zgodbo lahko poistovetilo ogromno žensk,« je povedala Katzmannova, ki je bila zelo presenečena, ko je videla, koliko moških si želi z njo ustvariti družino, saj se je najbolj bala, da ne bodo našli kandidatov za šov. »Spoznati žensko in od prvega trenutka vedeti, da si tam zato, ker si s tabo želi otroka, ni lahko, še posebno v današnjem svetu, ko se vsi otepajo odgovornosti, ki jih s seboj prinese starševstvo. Zato sem bila presenečena, da so tam zunaj še spodobni moški, ki jim je družina vrednota,« je še povedala ženska iz Chicaga, ki pa se bo vsak teden morala posloviti od enega kandidata, dokler ne bo ostal le še tisti pravi.


Čeprav se zdi šov milo rečeno nenavaden, so Američani videli še kaj hujšega. Že deseto sezono namreč lahko gledajo resničnostni šov, v katerem se pari spoznajo šele pred oltarjem. Kandidate, popolne neznance, poparčkajo strokovnjaki, med katerimi so psihologi, seksologi in sociologi, in jim pripravijo poroko, na kateri si morajo obljubiti večno zvestobo. Pričakovano se večina zakonov ne obdrži. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije