Obupana Slovenka išče spremljevalca, plačilo pa ...

V oglasu je izpostavila, da išče nekoga, s katerim bi bivšemu pokazala, da se ima tudi brez njega lepo.
Fotografija: Za lažen vtis na bivšega je neznancu pripravljena plačati vikend paket in žepnino. FOTO: Roman Šipić, Delo
Odpri galerijo
Za lažen vtis na bivšega je neznancu pripravljena plačati vikend paket in žepnino. FOTO: Roman Šipić, Delo

Bliža se dan zaljubljencev in za nekatere ni hujšega, kot če na tisti dan nimajo partnerja, s katerim bi proslavili ta dan. Med nesrečnimi je tudi neka Slovenka, ki svojega 'Valentina' išče kar na enem od priljubljenih portalov z različnimi svetovalnimi in družabnimi forumi.

»Spoštovani uporabniki. Zanima me, kje bi se dalo dobit za nekaj dni fanta, ki bi šel s tabo za valentinovo v hotel, na valentinov ples ... Načrt je, da pokažem bivšemu, da lahko tudi brez njega živim lepo. Mora pa biti simpatičen na pogled, zabaven in prijeten sogovornik. Ne mislim imeti spolnih odnosov, želim se le imeti lepo. Skupaj bi šla na ples, večerje in zajtrke, v vmesnem času pa lahko počne, kar koli si želi. Seksati ne želim. Na spletu ne najdem nič pametnega, nič kar bi mi bilo všeč. 14. februar pa je že pred vrati ... Plačilo je 100 evrov žepnine in plačan hotel za en vikend,« je zapisala avtorica, ki se ni podpisala.

Sodeč po njenem zapisu (nelektoriranem) gre za mlajšo Ljubljančanko.

Na forum se je obrnila z željo, da bi dobila kakšen namig, a jo je večina uporabnikov obsodila.

»Za 100 evrov za cel vikend pač ne boš dobila nekaj, kar bi pri bivšem povzročilo ljubosumje. Premisli, ali ni vredno malo več prispevati kot za to, da boš cel vikend iz sebe delal norca.«

»Očitno ti je vseeno zase. Zakaj bi se tako poniževala, če bi imela vsaj kanček samospoštovanja. Moraš biti pa res malo čez les, da nekomu plačuješ za to, da mu je čisto vseeno zate. Na koncu ostaneš brez denarja in brez fanta. Ob tem ne moreš biti zmagovalka

Vrstili so se podobni komentarji, ki so ji dali vedeti, da se cene spremljevalk (za primerjavo) vrtijo okoli 2.500 evrov za vikend, in taki, ki so ji sporočali, da čas celi rane, saj svojega bivšega očitno še ni pozabila.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas