Nasilno so jo zaprli v kopalnico

Mož in sinova so jo v strahu pred okužbo izolirali. Test brisa na koronavirus je bil nazadnje negativen.
Fotografija: Ukrepal je nepremišljeno. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Ukrepal je nepremišljeno. FOTO: Guliver/Getty Images

Panika je, milo rečeno, možakarju iz Litve zasenčila razum, poročajo tamkajšnji mediji. Ko se je njegova žena nedavno vrnila iz Italije in izrazila zaskrbljenost, da se je morda okužila z novim koronavirusom, mož ni izkazal sočutja, temveč je dolgoletno sopotnico zaklenil v kopalnico. Da je zadeva še absurdnejša, je proti materi naščuval odrasla sinova, ki sta tako izmenjaje stražila pred vrati.

Ženska je povsem šokirana zaradi burnega odziva družine, v strahu, da ji bodo storili kaj žalega, čez nekaj časa prek mobilnika, ki ji ga je uspelo vtihotapiti v kopalnico, le poklicala policijo in prijavila nasilje. Možje postave so nemudoma prispeli in ugotovili, da ženske k sreči ni nihče poškodoval, je pa trepetala od strahu pred možem in sinovoma, ki so vztrajali, da so ravnali povsem razumsko.


Še več, izkazalo se je, da je glava družine celo poklical družinskega zdravnika in se posvetoval, kaj mu je storiti, strokovni nasvet pa se je glasil: testiranje brisa. A možakar je zadevo vzel v svoje roke in sklenil, da bo ženo za vsak primer kar izoliral od preostale družine, dolgoročnega načrta pa še ni izdelal, je priznal.
Policisti so obvestili pristojno zdravstveno službo, ki je nesrečnici odvzela bris, test pa je bil nazadnje – negativen.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije