ISKANJE

Najditelja ukradenega kombija nagradili s pivom

Ameriška pivovarna ni dolgo razmišljala, kakšno nagrado naj razpiše za svoje pogrešano vozilo. Po objavi na spletu so ga našli v vsega 42 minutah.
Fotografija: Fotografija ukradenega kombija, ki ga je izsledila Caroline.
Odpri galerijo
Fotografija ukradenega kombija, ki ga je izsledila Caroline.

Ljudje smo sposobni velikih dosežkov, še posebno če smo ustrezno motivirani. Očitno pa velik motivator ni samo ljubezen, bodisi do partnerja, otrok ali domovine, ampak tudi pivo. Če ne verjamete, vas bo prepričala zgodba pivovarne iz Severne Karoline, ki so ji pred dobrim tednom, minuli ponedeljek zjutraj, ukradli kombi.

Lastniki pivovarne The Unknown Brewery Company so o kraji obvestili policijo, nato pa naredili genialno potezo – najditelju so na spletu ponudili brezplačno pivo. In ne samo to, hmeljni napitek so obljubili tudi tatovom, če vrnejo vozilo. Če verjamete ali ne, prepoznaven črno-zeleni kombi so našli v manj kot eni uri, natančneje v 42 minutah.

Nagrada je bila grenka, in vendar sladka. FOTOgrafije: instagram
Nagrada je bila grenka, in vendar sladka. FOTOgrafije: instagram
Na njihovo objavo na instagramu se je odzvalo 15 ljudi, odkrila pa ga je Caroline Klimowski. »Prejeli smo veliko namigov od ljubiteljev pivovarne, ki živijo na tem območju in so prepoznali naš kombi. Dokazali so, da ni dobra zamisel ukrasti tako izstopajočega kombija poznane pivovarne,« so zapisali v podjetju. Na sume nekaterih, da je bila vse skupaj zgolj promocijska potegavščina, pa odvrnili: »To bi bilo nekaj posebnega, a vam zagotavljamo, da se to ni zgodilo.«


Za proslavljanje srečne vrnitve so se odločili narediti posebno pivo, imenovano van theft auto, ki bo stalo le 25 centov, da se pokrijejo davki. Z ukradenim kombijem naj bi izvedli več kot 10 vlomov v avtomobile, preden so ga zapustili na ulici. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije