NAJVEČJA SKOPULJA NA SVETU

Način varčevanja te ženske vas bo šokiral: kuha v pomivalnem stroju, v trgovini lupi banane preden jih tehta

Žensko zaradi načina varčevanja imenujejo največja skopulja na svetu.
Fotografija: Stephanie Bennett velja za največjo skopuljo na svetu. FOTO: Youtube TLC, zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Stephanie Bennett velja za največjo skopuljo na svetu. FOTO: Youtube TLC, zaslonski posnetek

V času velikih podražitev skorajda ni človeka, ki ne bi poskušal vsaj nekaj privarčevati. Mnogi se poslužujejo različnih nasvetov, ki bi jim omogočili več prihrankov, a obstajajo tudi takšni, ki gredo v skrajnosti. Med njimi je Stephanie Bennett, medicinska sestra, ki ima stalno službo in dober dohodek. Da bi prihranila denar, se na primer v temi sprehaja med prostori v stanovanju, s seboj nosi svetilko, ki jo ​​prižge samo v tistem prostoru, kjer se bo zadržala. Trdi, da na ta način samo pri elektriki prihrani približno 60 dolarjev oziroma približno 55 evrov na mesec.

Stephanie se je z razlogom prijel vzdevek največje skopulje na svetu. Temu botruje tudi dejstvo, da vlakna, ki se naberejo na dnu bobna v pralnem stroju, nabira in iz njih izdeluje improvizirane kosmiče vate, s katerimi si odstranjuje lak za nohte in jih uporablja za ličila. Namesto navadnega prhanja uporablja mornariški princip prhanja (najprej se hitro zmoči pod vodo, nato se namili, vodo ponovno odpre za hitro izpiranje). Prav tako uporablja elektronsko varuško, da opozori svojega partnerja pod prho, da je čas, da zapre vodo.

O tem, kako težko je življenje s skopuljo, ve največ povedati njen fant Patrick Robinson, ki trdi, da ne razume načina življenja svojega dekleta, moti pa ga tudi, da se mu nikoli ne uspe lepo oprhati. »Stephanie ima dobro službo, dela v ordinaciji. Prihranila je veliko denarja, a noče ničesar zapraviti. Smešno je, kako živi, ​​ampak jaz jo imam rad in zato to sprejemam.«

A to še ni vse. Stephanie varčuje tudi z vodo za kuhanje testenin, zato isto vodo uporabi večkrat. Z vbrizgavanjem natančno odmeri količino detergenta za pranje perila. Med nakupovanjem v supermarketu olupi banane, preden jih da na tehtnico, grozdju z vejic pobere jagode in stehta samo te.

In morda še najbolj nenavadna tehnika varčevanja: kuha v pomivalnem stroju. Posode tesno zavije v folijo, da vanje ne pronica voda, medtem ko se okoli njih pomiva druga posoda. Tako kuha hrenovke, pripravlja lazanje, ribe in podobno.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije