KAJ SE JE ZGODILO?

Na Kanadčane deževali iztrebki

Na avto z odprtim strešnim oknom padli iztrebki iz letala. Ptice niso mogle biti, saj bi se morala podelati cela jata.
Fotografija: Številni avtomobili so bili prekriti s fekalijami.
Odpri galerijo
Številni avtomobili so bili prekriti s fekalijami.

KELOWNA – Domačina iz kanadskega mesta Kelowna sta doživela neprijetno prigodo, saj so na njiju deževali iztrebki. Susan Allen in njen sin Travis Sweet sta se peljala z avtom z odprtim strešnim oknom, ko je nanju padel drekec z neba. »Sedela sva v avtomobilu, na katerega je padal utekočinjen drek naravnost z neba,« je povedala Susan. To se je bojda zgodilo 9. maja, fekalije pa naj bi jima prekrile obraz. »Pogledala sva navzgor in videla letalo. Videla sva, kako je ta stvar padala z neba.« Fekalije so padle na obraz in ramena njenega sina. »Potem je začelo grozljivo smrdeti, da mi je dražilo nos. Skoraj takoj sem začel bruhati, bilo je grozno,« je pristavil Travis.

Susan se je zaradi okužbe vnelo oko.
Susan se je zaradi okužbe vnelo oko.

Susan je morala naslednji dan k zdravniku, ker ji je silovito oteklo oko. »Bilo je veliko kot žogica za golf, vneto in rdeče.« Sprva svoje zgodbe nista želela deliti, ker jima je bilo nerodno, No, sčasoma sta se vendarle opogumila. Zdaj zahtevata, da se najde krivca. »Moj avtomobil je bil prekrit z iztrebki. Lahko bi se mi vsaj opravičili, zaslužila bi si kompenzacijo za oko. Bilo je ogabno, tega nikomur ne privoščim.«

Pojavila se je teorija, da jo je preletela jata ptic. »To niso bili ptiči, iztrebkov je bilo preveč. Moralo bi istočasno kakati 500 ptičev, kar je malo verjetno.« Potem ko se je njuna zgodba pojavila v medijih, so se oglasili tudi drugi lokalci, ki so prav tako našli svoje avtomobile prekrite z iztrebki. Brett Yates je povedal, da je bil pokakan njegov avtomobil in tudi avtomobil njegovega soseda.

Oglasili so se predstavniki bližnjega letališča. »Po pregledu lahko zagotovimo, da med incidentom na območju ni bilo letal,« je povedal Phillip Elchitz. Kljub temu nameravajo ustrezne službe pozorno preveriti, ali je kateri izmed letalskih prevoznikov kršil pravila.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije