SEKS JE SUPER

Mož spremenil spol, zdaj sta poročeni kot dve ženski

Zdaj sta navdušeni.
Fotografija: Pravita, da je spolnost fantastična. FOTO: SueZie Hawkes
Odpri galerijo
Pravita, da je spolnost fantastična. FOTO: SueZie Hawkes

Cheryl Palmer (58) in SueZie (55), nekdaj Ian Hawks, živita na Floridi, skupaj imata sina in pravita, da jima je krasno. Njun sin Jaison jima je po preobrazbi očetovega spola v podporo. Ian se je za to odločil leta 2014 in se tedaj tudi preimenoval. S Cheryl je ostal skupaj še naprej.

Cheryl in Ian sta se spoznala prek svetovnega spleta, Ian se je iz Velike Britanije preselil v ZDA in kmalu sta dobila sina. A še vedno se ni počutil najbolje, zato je soprogi priznal, da se že od petega leta počuti kot ženska. Da se rad liči, nosi žensko spodnje perilo in ženske obleke. »Na začetku me je bilo strah, počasi pa sem spoznavala, da moj mož ni srečen. Videla sem žalost v njegovih očeh,« je povedala Cheryl. Skrbelo jo je glede operacije za spremembo spola, saj partnerja ni želela izgubiti.

Pred spremembo spola in po njej. FOTO: SueZie Hawkes
Pred spremembo spola in po njej. FOTO: SueZie Hawkes

»Po operaciji sem si z roko šla v mednožje in ugotovila, da penisa ni več. Bila sem zelo srečna,« pravi SueZie. Najtežje se je bilo vrniti na delo, kjer so mislili, da se samo šali. Potem pa so ga kot žensko vendarle sprejeli. Z ženo sta se še enkrat poročila – zdaj kot ženski par. Trdita, da se imata fenomenalno in da je njuno spolno življenje fantastično, piše The Sun.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije