MAČKA NA POVODCU

Ljudje so se skregali zaradi fotke, ko so videli, kaj je na povodcu

Je to običajno ali ne? Mnenja se krešejo ...
Fotografija: FOTO: Facebook, posnetek zaslona
Odpri galerijo
FOTO: Facebook, posnetek zaslona

Fotografija fanta iz Dalmacije, ki na povodcu sprehaja mačko, je na facebooku izzvala številne odzive. Ljudje so jo množično komentirali.

Medtem ko so se nekateri čudili prizoru, so drugi menili, da je mačka na povodcu nekaj povsem običajnega. »V Zagrebu je takšen prizor povsem običajen. Če bi lastniki svoje domače živali pustile same na sprehod, bi se lahko izgubile, saj niso vajene  življenja zunaj stanovanja. A hkrati mačke in psi potrebujejo nekaj zraka in sprehoda ...« se je glasil eden od komentarjev.



»Le na Hrvaškem se nam zdi takšen prizor smešen, zunaj naših meja pa se o tem ne problematizira, je nekaj običajnega ... Še posebej, če mačko kupiš za nekaj sto evrov. Potem je seveda ne boš spustil, da teka naokrog kot ostale vaške mačke in se goni, kjer koli jo prime ... in potem se čudimo, zakaj je naše mesto naenkrat polno zapuščenih mačk,« je še eden v vrsti nekaj stotih komentarjev, ki so se usuli pod objavo fotografije na facebook strani Dnevna doza povprečnega Dalmatinca.

»To je smešno le v našem primitivnem svetu, medtem ko je v večjih mestih to dnevni prizor,« se je oglasil še eden. Se strinjate z njim?

Seveda ni manjkalo šal na račun fotografije. »Ali bo ugriznila?« »Če že imajo otroke na povodcu, zakaj ne bi imeli še mačk,« so še zapisali.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije