Kradel japonke za spolno potešitev

Tajec je velik ljubitelj poletne obutve. Nobena lastnica natikačev noče nazaj.
Fotografija: Fetiš ga je privedel do sodnika. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Fetiš ga je privedel do sodnika. FOTO: Guliver/Getty Images

Poletje je tu, a številne Tajke so – bose. Priljubljeno poletno obutev, nekaterim tudi več kakor en sam par, jim je namreč ukradel izprijeni Theerapat Klaiya, ki je možem postave priznal, da ima preprosto fetiš na japonke.


Med hišno preiskavo (prav dolgo jim ni bilo treba brskati) so namreč odkrili kar 126 parov lahkotnih natikačev, na sled pa so 24-letniku prišli prek varnostne videokamere ene od žrtev. Kar dve leti je namreč kradel japonke po soseski v Nonthaburiju na osrednjem Tajskem, se je izkazalo, in čeprav je vsa pogrešana obutev zdaj na kupu in na voljo lastnicam, nobena ne želi nazaj ukradene robe. Klaiya je namreč policistom priznal, da je vsak par nekaj ur nosil, potem pa je začel obutev poljubljati in božati ter se nazadnje drgniti z njo ob intimne dele telesa, dokler ni dosegel potešitve. Všeč so mu bili vsi modeli, številke in barve, je še pojasnil, zato je njegova zbirka izjemno pisana, kakšna bo njena nadaljnja usoda, ni znano.

Nepridiprav pa bo do zaslišanja pred sodnikom v priporu, so sklenili. Zagovarjati se bo moral ne le zaradi tatvin, temveč tudi vdorov na tujo posest, marsikje je povzročil celo škodo, opozarjajo tožnice. In še, kaznovali ga bodo tudi zaradi kršitve policijske ure, številne primerke si je namreč pridobil v zadnjih mesecih, med omejitvijo gibanja zaradi zajezitve širjenja novega koronavirusa.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije