Kap vas bo, ko boste videli, kaj podari Slovenka

Pripomočki nezadovoljenim pomagajo do zadovoljitve.
Fotografija: Ja, prav ste videli. Javnosti je ponudila polno škatlo vibratorjev. FOTO: Guliver, Getty Images
Odpri galerijo
Ja, prav ste videli. Javnosti je ponudila polno škatlo vibratorjev. FOTO: Guliver, Getty Images

Na družabnih omrežjih je mogoče prebrati marsikaj. Od pravih do lažnih novic, med objavami pa so tudi številni oglasi za službe itd. Nekateri stvari prodajajo, drugi podarjajo.

Med zadnje spada tudi mladenka s primorskega konca, ki je javnost nasmejala z artikli, ki jih je ponudila. V njeni kolekciji se je namreč znašlo več vibratorjev, ki jih, kot pravi, ne potrebuje. V oglasu, ki je zakrožil že pred praznikom zaljubljencev, je zapisala:

»Eksperimentalni osebi podarim celo škatlo različnih novih vibratorjev za razno razne dogodivščine od spredaj in zadaj. Podarim zaradi prostorske stiske in dejstva da mi je škoda da ležijo v škatli ker jih ne rabim, medtem ko bi lahko eni nezadovoljeni ženski (ali moškemu - nimam predsodkov) nudili neizmerne užitke. NE, ni zajebancija, res hočem nekoga osrečiti, sploh zdaj ko se bliža valentinovo in samski ljudje čutijo večjo potrebo po bližini, globini, kakorkoli že.. Prednost imajo crazy cat ladies, sicer pa osebni prevzem v Portorožu.«

Pod objavo se je usulo komentarjev. Ali so vibratorji, ki so bojda novi in neuporabljeni, dobili novega lastnika ali lastnico, pa ni znano.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije