NEPRIJETNA SITUACIJA

Izpoved poročenega Slovenca: pijan je oplodil 19 let mlajšo znanko

Nanj se je usul plaz obtožb, dobil pa je tudi nekaj čisto konkretnih nasvetov.
Fotografija: Moški je v skrbeh. Fotografija je simbolična. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Moški je v skrbeh. Fotografija je simbolična. FOTO: Thinkstock

Na enem izmed priljubljenih slovenskih forumov se je pojavil zapis Slovenca, ki se je znašel v neprijetni situaciji. Moški je poročen in ima dva otroka, vendar se je zapletel z znanko. Nekega večera je pregloboko pogledal v kozarec in z njo končal v postelji. Ona je zanosila in bi rada otroka obdržala, on pa si želi tisto noč za vedno pozabiti. Obrnil se je na spletne uporabnike:  

»Z ženo imava dva osnovnošolska otroka in med nama je vse super. Pred 3 meseci sem naredil napako, preveč alkohola in nedolžna zajebancija sta vodila v seks in nosečnost. Splavit noče. Ne ve da sem poročen niti za otroke, živimo pa dokaj blizu in se ne srečujemo. Imam občutek da se bo vse podrlo.«

Nanj se je usul plaz obtožb, dobil pa je tudi nekaj čisto konkretnih nasvetov. Vsi so se strinjali s tem, da šel moški čez mejo. Nekateri so mu svetovali, naj ne stori ničesar in počaka, kako bo odreagirala ženska, s katero je spal. Drugi menijo, da mora vse skupaj priznati svoji ženi in rešiti situacijo. Eden izmed uporabnikov je zapisal takole (nelektorirano):

»Pač zgodilo se bo to, da otroka bo rodila, ti boš dobil stike par dni na teden, ko si tako blizu in preživnino. Tvoja pa, sori, ampak pustila te bo. Tudi tam stiki + preživnina. Tej noseči sicer zagrozi da ji boš nagajal, ne podpišeš soglasja za vpis v vrtec, selitev, izlet v tujini itd. Za splav pa ji nehaj težit, ker nimaš besede pri tem. Povej ji pa za familijo, ji mogoče poklika, da bo kot samohranilka več otroških pokasirala kot pa od bodočega ločenca z dvema otrokoma.« 

Moški je v enem izmed komentarjev še pojasnil, da gre za 19 let mlajšo in da se trezen niti v sanjah ne bi zapletel s tako žensko.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije