VELIKA DRUŽINA

Glejte in se čudite: Kristina (23) ima 21 bioloških otrok

20 otrok so jima rodile nadomestne mame.
Fotografija: Mlada mamica si želi sto otrok. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Mlada mamica si želi sto otrok. FOTO: Instagram

Pred enim letom je bila Kristina Ozturk (23) mamica enega otroka, danes vzgaja 20 otrok in vsi so njeni biološki otroci. Z možem, milijonarjem Galipom, ki je od nje precej starejši, star je 57 let, sta za nadomestne mame zapravila več kot 160 tisoč evrov, zdaj pa na leto zapravita približno 80 tisočakov, da plačata 16 varušk, ji živijo z njima in jima pomagajo pri vzgoji.  Čeprav imata že 21 otrok, ne izključujeta možnost, da jih bosta imela še več. Kristina pravi celo, da si jih želi sto.

Rusinja Kristina je moža spoznala med potovanjem. Takrat je že bila mamica šestletni Viktoriji. Prvega otroka, dečka Mustafo, jima je rodila nadomestna mama. »O tem sem sanjala od otroštva. Mož pa si je od nekdaj želel veliko družino. Takoj ko sva se spoznala, sva začela uresničevati svoje sanje,« je dejala in dodala, da ne ve, ali bodo največja družina na svetu, da pa bodo nedvomno najbolj srečna. »Ves čas sem z otroki in počnem, kar delajo mame. Razlika je le v tem, koliko otrok imam.«

Kristina je še povedala, da načrtuje nosečnost, a ne še zdaj, saj se zaveda, da jo otroci potrebujejo. Družina vsak teden porabi dvajset velikih paketov plenic in 53 paketov otroškega mleka.Otroci Kristine in Galipa so Mustafa (14 mesecev), Mariam (13 mesecev), Aryin (13 mesecev), Hasan (1 leto), Judi (1 leto), Harper (11 mesecev), Tereza (11 mesecev), Huseyin (11 mesecev), Anna (10 mesecev), Isabella (10 mesecev), Ismail (9 mesecev), Mehmet (9 mesecev), Ahmet (9 mesecev), Ali (8 mesecev), Krstina (8 mesecev), Sara (7 mesecev), Loman (7 mesecev), Galip (6 mesecev) in Olivia (4 mesece).


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije