ENOSTAVNO

FOTO: Neverjetno: z izdelkom, ki ga imamo vsi doma, se je znebila opeklin

Njena tašča naj bi pred leti svoje otroke tako reševala pred opeklinami. 
Fotografija: Cindie z opeklinami. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Cindie z opeklinami. FOTO: Facebook

Američanka Cindie Allen Stewart je s svojo pogruntavščino navdušila splet, njen recept pa po objavi na facebooku preizkuša na tisoče ljudi. Odzivi so menda pozitivni. Njen recept je pravzaprav zelo enostaven, marsikomu pa lahko pride prav v poletnih dneh, ki so pred nami.

Cindie je namreč na facebooku pokazala in dokazala, kako se v 30 minutah znebiti opeklin. Zadevo je preizkušala kar na sebi, ko jo je po hrbtu močno opeklo sonce. Priznala je, da je v življenju preizkusila marsikaj, da bi ublažila bolečino, vendar zaman. Dokler ji tašča ni zaupala, naj se pri opeklinah vsakič namaže z brivsko peno, ki vsebuje mentol.

Tretma z brivsko peno. FOTO: Facebook
Tretma z brivsko peno. FOTO: Facebook

»Nujno mora biti pena in prav tako mora obvezno vsebovati mentol. Peno nanesite na opečeni del telesa in je ne vtirajte. Koža vas bo srbela, toda brez skrbi, to je dobra stvar. Po 30 minutah vas bo začelo zebsti, kar je prav tako dober znak. Pol ure po nanašanju brivske pene se oprhajte, in če opekline niso povsem izginile, postopek ponovite naslednji dan. Uspeh je zagotovljen,« pravi Cindie, ki je ob objavi pripela fotografije svojega hrbta, ki je bil najprej opečen, po uporabi brivske pene pa nič več.

Po uporabi brivske pene. FOTO: Facebook
Po uporabi brivske pene. FOTO: Facebook

Ob tem vsem svetuje, naj uporabljajo sončno kremo, mentolova brivska pena je le izhod v sili, če do opeklin pride.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije