DVOMI

Fant se je zaupal strokovnjakinji: je po seksu v troje homoseksualec?

Neki moški se je obrnil po nasvet k psihoterapevtki, ker je sumil, da je homoseksualec.
Fotografija: Seks v troje. FOTO: Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Seks v troje. FOTO: Getty Images, Istockphoto

Seksal je v troje, s svojim dekletom ter še enim moškim. Potem pa ni več vedel, ali je heteroseksualec ali homoseksualec. Strah ga je bilo zaupati pomisleke svojemu dekletu, zato se je obrnil na psihoterapevtko Deidre, piše The Sun.

»S svojim dekletom sem štiri leta, imava tudi dveletno hčer. Dekle je super, a spolno življenje je po rojstvu hčere propadlo. Po eni pijani noči sem predlagal, da napiševa skrivne spolne fantazije in jih poskušava uresničiti. Moje dekle je predlagalo seks v troje. Najprej sem bil v šoku, nato pa sem pristal, zato da bi vendarle popravila svoj odnos,« je zapisal.

To se je zgodilo v hotelski sobi, moškega za seks sta zlahka našla. Najprej sta se oba posvetila dekletu, potem je njegovo dekle prosilo drugega moškega, da oralno zadovolji njenega partnerja. Bilo mu je všeč, zdaj pa ne ve, ali je homoseksualec. Dekle pa želi znova seks v troje.

Deidre mu je odgovorila: »Vsi smo na spektru seksualnosti. Nihče ni samo eno ali drugo. Vaš seks v troje je zbudil skrite homoseksualne želje, a ni treba, da sproži življenjsko spremembo. Seksualna različnost lahko izboljša odnos, a vključitev še ene osebe ga lahko poslabša. Povejte svojemu dekletu, da bi še en seks v troje bil lahko slab za vaš odnos. Zakaj bi uničila zvezo zaradi tega?«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije