PREDIGRA

Doji svojega fanta, pravi, da je to prava erotična izkušnja

Lana ima s partnerjem poseben ritual.
Fotografija: Lana Michaels FOTO: Instagram, Lana_ondemand
Odpri galerijo
Lana Michaels FOTO: Instagram, Lana_ondemand

Britanka Lana Michaels, mati 11-letnika in sedemletnice, je svojega novega partnerja Shawna začela dojiti pred 18 meseci in trdi, da jo je to z njim zbližalo bolj kot katera koli druga izkušnja. Kot je ugotovil ta nenavadni par, ki je v ponedeljek zvečer gostoval v oddaji na britanskem Channel Four, je dojenje popolna oblika predigre pred spolnim odnosom, ki tako postane še strastnejši. Povedala sta, da sploh nista imela pojma, da je to za nekatere pare običajna erotična predigra, in da sta o neobičajni praksi izvedela od para, s katerim sta bila udeležena v skupinskem seksu.

»Imava odprt odnos in oba rada preizkušava nove stvari. Med skupinskim seksom sem pomotoma okusil mleko iz prsi druge ženske, kar je dvignilo moj libido v višave. Tako se je vse začelo,« je dejal Shawn. »Seksava približno petkrat na dan in on nekajkrat na teden sesa moje prsi. Uživam in imam občutek, da so prsi čvrstejše in večje. Počutim se bolj seksi,« pa meni Lana, nekoč učiteljica, zdaj pa pornesa, s Shawnom namreč snemata in objavljata tudi pornoprispevke na vseh mogočih platformah. Ker otrok več ne doji, je začela jemati rastlinske dodatke, ki spodbujajo k ponovni proizvodnji mleka.

Po besedah ​​nenavadnega para mnogi vedo za njuno navado, a trdijo, da ju zaradi tega še nihče ni izločil. »Večinoma prejemava komentarje podpore,« pravita.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas