STRAŠNO

Zaradi varanja možu zdrobila moda: bolečina je bila prehuda, ni preživel

Ko jo je udaril, ga je zagrabila za moda in ga stiskala, dokler se ni onesvestil.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images/Istockphoto
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images/Istockphoto

Ekhator je v nigerijski državi Edo možu tako močno stisnila moda, da se je najprej onesvestil, nato pa umrl. Najprej sta se sprla zaradi njegove domnevne nezvestobe. Daily Star piše, da jo je nato on udaril, ona pa ga je zagrabila za moda in mu jih stiskala tako dolgo in tako močno, da se je onesvestil. Moškega so nemudoma odpeljali k zdravniku, a mu tam niso mogli več pomagati, lahko so ga zgolj razglasili za pokojnega. Žensko so prijeli, za svoje dejanje pa je okrivila kar vraga. Policija smrt moškega še preiskuje. 

Bolečine ni prenesel

Ne gre pa za prvo takšno smrt na svetu. Neka Indijka je leta 2017, potem ko je v sporu med njo in njegovim sinom posredoval tast, tega v navalu besa tako močno stisnila za moda (in jih ni želela izpustiti iz trdnega primeža), da jih je dobesedno razneslo. Za moškega je bil dogodek usoden, policisti pa so menda dejali, da je bila za smrt kriva povzročena huda bolečina, ki je nesrečnik žal ni mogel prenesti.

Ženska je policistom priznala, da je povzročila tastovo smrt, a je hkrati poudarila, da je šlo za nesrečo in ne za namerno povzročitev smrti.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije