NENAVADNO

Vlomilec mu je pospravil kopalnico

Američanu niso odnesli nič, se je pa vse svetilo. Neznanec je iz toaletnega papirja celo oblikoval vrtnico.
Fotografija: Nate Roman, na fotografiji s pet let in pol starim sinom, ne ve, kdo ga je obiskal. FOTO: FB
Odpri galerijo
Nate Roman, na fotografiji s pet let in pol starim sinom, ne ve, kdo ga je obiskal. FOTO: FB

Ko se je Američan Nate Roman vrnil domov, je takoj, ko je odprl vrata, ugotovil, da nekaj ni v redu: v nosnice mu je udaril vonj po čistilu, ena od vrat, ki so sicer odprta, so bila zaprta.


»Prestrašen sem bil,« je dejal 44-letnik iz Marlborougha v Massachusettsu.«Ko sem ugotovil, da je sinova soba pospravljena, sem poklical policijo,« je povedal o incidentu, ki se je zgodil 15. maja. Nekdo je vlomil v njegov dom, a odnesel ni prav ničesar, je pa vse zelo natančno pospravil, je Roman zapisal na facebooku. »Očitno je bil edini cilj tega obiska čiščenje kopalnice in spalnic.« Neznanec je pogrnil postelje, posesal tla in zlasti preproge ter zdrgnil kopalnico, da se je svetila. Niti detajli niso ušli neznanemu čistilcu: toaletni papir na stranišču je zložil v vrtnico!

Skrivnostna dobrodošlica FOTO: FB
Skrivnostna dobrodošlica FOTO: FB

Roman je na facebooku zapisal, da je zjutraj najverjetneje pozabil zakleniti vrata, saj niso bila vlomljena, prav tako ni vključil alarma, zaradi česar nima posnetkov tistega ali tistih, ki so pospravljali. In čeprav je vse videti in slišati čudno, meni, da gre za pomoto, napako čistilnega servisa. »Skoraj povsem sem prepričan, tudi zaradi čudovite rože iz toaletnega papirja, da gre za profesionalca, ki se je zmotil v hiši. A v resnici seveda ne vem.« Edini prostor, ki se ga niso dotaknili, je bila kuhinja.
Da jih je Roman obvestil o vlomu, je policija potrdila. Sporočili so še, da nimajo nobenega osumljenca, govorili so tudi s sosedi, a niso v tistem dnevu opazili nič sumljivega.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije