NI GA MOGLA POZABITI

VIDEO: Uničila mu je poroko, ko se je razjarjena pojavila pred oltarjem

Objavljeno 13. april 2019 20.01 | Posodobljeno 13. april 2019 20.01 | Piše: N. Č.

Videoposnetek je v kratkem postal veliki spletni hit. Ženin naj bi svojo bivšo zapustil zaradi velikih značajskih razlik.

FOTO: Facebook, posnetek zaslona
Razjarjena ženska v poročni obleki je sredi poročnega slavja nepričakovano stopila pred oltar in svojega bivšega partnerja pred očmi neveste prepričevala, naj se vrne v njen objem.


»Jaz sem kriva!« je kričala pred presenečenimi svati. Ženska je izbrala najbolj neprimeren trenutek za svojo izpoved, saj sta se mladoporočenca ravno morala poljubiti, ko je vstopila v poročni obleki.

Kot piše, je videoposnetek, ki traja 30 sekund, v kratkem postal veliki hit na Kitajskem in potem še zunaj meja Azije.

image
FOTO: Facebook, posnetek zaslona

Domnevno se je ženin s svojo bivšo razšel zaradi prevelikih značajskih razlik. Ko ga je presenetila med poroko, je bil vidno šokiran in jo je poskušal pomiriti.

»Imamo nepredviden dogodek, verjeten je to pravi obraz ljubezni,« je rekel voditelj poroke. Dodal pa: »Če vprašate, kaj je ljubezen, je to, da posvetite svoje življenje nekomu drugemu.«

Sledilci na družbenih omrežjih so obsojali predvsem žensko. »Ne uničujte druge partnerske zveze, da bi zadovoljili lastno obsesijo,« je napisala ena uporabnica. Druga pa dodala: »Ta video nam lepo prikazuje, zakaj ne moremo biti prijatelji z bivšimi.«
Deli s prijatelji