VSTOP V VRTEC

VIDEO: Takšen sprejem je za starše in otroke pripravila ravnateljica vrtca

Zabavali so jih s plesom ob drogu.
Fotografija: Dan odprtih vrat v zasebnem vrtcu na Kitajskem. FOTO: Twitter
Odpri galerijo
Dan odprtih vrat v zasebnem vrtcu na Kitajskem. FOTO: Twitter

Počitnic je konec in otroci so znova sedli na vrtčevske in šolske stole. Zelo 'topel' sprejem za otroke in njihove starše je na prvi vrtčevski dan pripravila ravnateljica enega od zasebnih vrtcev na Kitajskem Lai Rong. Ob njen nenavadni prijem se je obregnil eden od staršev, ameriški pisatelj Michael Standaert, ki je svojega šestletnega sina pospremil v vrtec.


Imeli so namreč kaj videti. Na sprejemu so otroci, stari od tri do šest let, in starši lahko spremljali ples ob drogu. Ravnateljica je za The Washington post pojasnila, da je profesionalno plesalko najela, ker je »takšen ples mednaroden in hkrati tudi dobra telovadba«. Hkrati se je Rongova opravičila in staršem obljubila, da se otroci v njenem vrtcu takšnega plesa ne bodo učili. »Otrokom sem želela le predstaviti, da takšen ples obstaja. Nič drugega,« je dejala.


Starši so bili seveda razjarjeni. Posnetek zelo podrobno prikazuje vzdušje in nastop profesionalne plesalke, ki je ob drogu zaplesala na pesem istoimenskega filma Dobre mrhe (Coyote Ugly). Nastop je ravnateljica oglaševala tudi po vrtcu z velikimi plakati.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije