NEVERJETNO

VIDEO: Ogromen morski pes ukradel ribo iz ribičevih rok

Objavljeno 24. avgust 2019 11.31 | Posodobljeno 24. avgust 2019 11.31 | Piše: T. K.

Oglejte si video ribiča, ki v rokah drži okoli 80-kilogramsko ribo in se želi fotografirati. Potem pa mimo priplava morski pes ...

Ribič se je želel fotografirati z ribo v rokah. FOTO: posnetek zaslona
Oglejte si video, ki prikazuje neverjeten dogodek, ki ga je doživel ribič na krovu svoje ladje. Iz morja je namreč poskušal izvleči velikansko ribo tarpon, ko mu je jo iz rok iztrgal velikanski morski pes.
 
Ko je Robert Gorta ulovil enormnega tarpona, za katerega trdi, da je bil težek okoli 80 kilogramov, še ni slutil, da se bo moral za svoj ulov boriti z veliko večjim plenilcem.
 
Ribo je želel iz vode potegniti z rokami, kot to za fotografijo naredi vedno, je povedal. Ko jo je že držal z obema rokama, mu jo je iz rok iztrgal morski pes. »Če je bila riba težka okoli 80 kilogramov … Zamislite si, koliko je tehtal šele morski pes,« je po dogodku pripovedoval navdušeni ribič, ki o pripetljaju pripoveduje vsem, ki jih sreča. Pravi, da mu je sicer zelo žal ribe, saj bi z njo dobro zaslužil.

Našli pa smo še en video, kjer veliki beli morski pes ukrade ribo, vendar tokrat veliko manjšo, pa tudi ribič je precej mlajši. Fanta, ribiča, sta ob tem prestrašena pobegnila od roba ladje.
Deli s prijatelji